Логічні ігри — грати онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Кращий відпочинок — це зміна діяльності. Цікава головоломка дозволить розвантажити зайнятий навчанням мозок малюка куди краще, ніж просте сидіння перед телевізором. А вже про користь для розуму і говорити не доводиться! У житті кожному з нас доводиться вміти знаходити причинно-наслідкові зв'язки і робити висновки на основі наявної інформації. Чому б не потренуватися заздалегідь? Захоплюючі квести і задачки на кмітливість — відмінний спосіб розвинути мислення та навчитися міркувати нестандартно.

Щоб провести вільний час не тільки з задоволенням, але і з відчутною користю, потрібно підібрати правильне розвага. Логічні ігри — це можливість здорово повеселитися і справжній тренажер для розуму! Це найбільш дешевий і доступний спосіб потренувати мізки: на нашому сайті грати в логічні ігри в режимі онлайн російською мовою можна абсолютно безкоштовно. Їх навіть не доведеться завантажувати і встановлювати на комп'ютер, адже все, що потрібно — браузер і стабільний доступ в інтернет!

Вмикай голову!

Розваги, в яких потрібно гарненько подумати, щоб прийти до перемоги — зовсім навіть не новий винахід. Десятиліттями, якщо не сказати — століттями, люди прагнули використовувати веселу ігрову форму, щоб навчити своїх дітей чогось нового і дуже важливого. З появою інтернету і широкого доступу до електронних ресурсів навчання без використання нудних підручників стає все більш і більш поширеним.

Зрозуміло, квантову фізику складно було б викладати в форматі флеш ігри, але ось логічні навички відмінно купуються саме цим способом. Наприклад, на нашому сайті можна знайти класичну головоломку з сірниками, в якій потрібно за мінімальне число кроків перетворювати одні геометричні фігури в інші. Веб версія куди більш наочною, ніж картинка в книжці «Сто завдань для розуму», і не призведе до безладу, як було б у випадку з перекладанням цих сірників.

Знайдуться в нашому каталозі і такі логічні ігри як Бродилки або Вихід з кімнати. В них вправи, які потребують напружувати звивини, обгорнуті в захоплюючий сюжет і забезпечені відмінним геймплеєм. Це дозволяє гравцеві не концентруватися на тих зусиллях, яких вимагає тренування, і просто отримувати задоволення від того, що відбувається!

Хто на світі всіх розумніший?

Всім відомо, що, щоб накачати потужні м'язи, мало просто ходити в спортзал: доведеться скласти правильну програму тренувань і дотримувати певний режим. Якщо качати треба не м'язи, а інтелект, потрібно не менше продумана система!

Для початку варто вибирати найбільш прості задачки. Забави на кшталт Маджонг або Зуми не націлені на логіку, але зате відмінно розвивають уважність і швидкість реакції — а це обов'язково знадобиться на наступних етапах навчання.

Коли ранні кроки пройдені, саме час перейти до сюжетним забав. У нас можна знайти чудові логічні аркади, Бабл шутери і стрілялки для хлопчиків, розвиваючі онлайн ігри на будь-який смак і колір — і все це абсолютно безкоштовно.

На завершення, коли мозок малюка вже готовий до складних задачкам, можна спробувати завдання з цифрами, кульками або зірочками: у таких забавах немає відволікаючого сюжету, зате вони дозволяють навчитися отримувати задоволення від самого факту знайденого рішення!

.