Інтелектуальні ігри – відмінна зарядка для мозку!

Опис категорії

Інтелектуальні ігри онлайн, які ти знайдеш у цьому розділі - відмінний спосіб «вбити» вільний час, коли хочеться трохи відпочити від стрілялок, спасіння світу, міжгалактичних війн і кровожерливих файтинг в стилі «мортал комбат». Хоча, у них теж без мізків інтелекту і робити особливо нічого. Але в даному випадку ми пропонуємо тобі розваги більш вдумливі, камерні і спокійні.

Саме слово «інтелект» має на увазі під собою якість психіки, що дозволяє людині адаптуватися до навколишнього оточення (якою б вона не була), його здатність до навчання, освоєння нової інформації, розуміння і використання абстрактних конструкцій для адаптації існуючої середовища, що називається, «під себе».

Як і будь-яка інша якість, не є величиною постійною і відмінно піддається тренуванню. А наші інтелектуальні ігри виступають як вельми зручних і ефективних «тренажерів». Не можна сказати, що займатися на них легко, але що цікаво – безсумнівно. Та ще й корисно, до того ж.

Вибуховою тренінг для мозку

Досвідчені спортсмени, коли хочуть швидко привести м'язи в тонус, зігнавши з них зайвий жирок, практикують так званий «вибуховий» тренінг. Пропонуємо тобі провернути аналогічний фокус з мозком, запустивши наші непересічні інтелектуальні онлайн ігри. У них всіх клітинках і извилинам твого сірої речовини доведеться працювати в режимі підвищеної активності. А це значить, попереду чекає багато нового та незвичайного.

Твоїй увазі пропонуються захоплюючі квести з пошуком предметів і виходом з замкнені зсередини кімнат, в яких, щоб перемогти, доведеться вирішити безліч хитромудрих головоломок. А ще старовинні інтелектуальні ігри різних країн світу. Наприклад, довгі і короткі східні нарди (точна країна появи не встановлена, – дуже давно діло було) захоплюючий китайський маджонг, незвичайні пасьянси, арабська манкала, єгипетський сенет, безліч логічних розваг з гральними картами. Загалом, мізкам доведеться гарненько попітніти, але можеш не сумніватися, у підсумку вони обов'язково скажуть тобі «спасибі».

Навіть класичні шахи і шашки у віртуальному втіленні виглядають зовсім інакше, ніж у звичайному житті. Крім того, що вони дозволяють «відмотати» хід назад, якщо раптом помилився, бо в них можна ще й скористатися підказкою або «підглянути» допустимі ходи кожної з фігур. В спарингу з реальним суперником на подібне розраховувати не доводиться, зате зустрівшись з ним після того, як пройдеш одну, другу, третю інтелектуальну гру, відчуєш себе справжнім переможцем – дослідним, спокійним і впевненим. Перевірено, і не раз!

.