Ігри – шахи грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

У Стародавній Індії переміщення кістяних фігурок на дерев'яній дошці не було забавою і застосовувалося воєначальниками для розробки бойової тактики. Через пару тисячоліть людство зробило крок далеко вперед, і планувати маневри бойових колісниць виявилося непотрібним справою. Сьогодні ми використовуємо древній військовий інструмент для розваги і тренування інтелекту, і анітрохи про це не шкодуємо!

Якщо ти хочеш долучитися до спільноти інтелектуалів і розвинути свої навички стратегічного мислення і планування, відповідний інструмент легко знайти на цій сторінці! Ми відібрали кращі ігри Шахи, безкоштовно доступні в мережі, і розмістили цю колекцію на нашому сайті. У нас можна грати в шахи проти машини або з живими гравцями – чергуй супротивників, щоб зробити тренування ефективніше! Вчися планувати свої дії і передбачати ходи опонента, адже тільки такий шлях приведе до перемоги.

По стопах Боббі Фішера

У світі існує чимало розваг, зміст яких у тому, щоб як можна більш ефективно ворушити мізками. Кожне з них вимагає певного поєднання розумових здібностей, різною мірою в них вимагається пам'ять, швидкість реакції, або вміння передбачати дії супротивника. Безумовно, всі вони потрібні та важливі, так чому ж саме клечатая дошка на багато років стала символом культурного відпочинку найбільш освіченої частини населення?

На відміну від підкидного Дурня або улюбленого поколінням наших прадідусів доміно, Класичні ігри шахи – це справжній інтелектуальний спорт! З повноцінними чемпіонатами і регулярним вшануванням переможців на міжнародному рівні. У 20 столітті світові чемпіони були зірками не гірше великих фігуристів або бігунів. І сьогодні, переживши період деякого занепаду, цей захоплюючий спорт знову штурмує колишні висоти слави.

Якщо ти мрієш підкорити вершину интеллектуальноспортивного п'єдесталу, потрібно починати грати в шахи вже зараз. В режимі онлайн можна пройти навчання Для початківців, вивчити прийоми Блокади Перекриття або X-Ray атаки і стати справжнім професіоналом!

Життя в клітинку

Якщо гучна слава і звання самого обдарованого інтелектуала планети тебе не приваблюють, то освоїти шахи варто вже потім, щоб грати у власне задоволення. Про користь цієї забави для мозку, про те, як вона розвиває вміння уважно стежити за подіями і робити на основі побаченого далекосяжні висновки, сказано вже так багато, що не хочеться повторюватися. Але не варто забувати і про те, що саме по собі це заняття просто приголомшливо цікаво!

Неважливо, чим людина займається по життю: вчитися, працювати руками або головою – кожен може ввечері грати в шахи онлайн, щоб добре відпочити і відволіктися від буденних справ! Розважайся з улюбленими героями Тотал Спайс або проходь жартівливі кампанії з Усміхненими фігурками, Демонічними декораціями або з кісточками вигляді відомих політиків.

У шахах все по-справжньому: щоб бути успішним, треба грати за правилами, але завжди чітко гнути свою лінію і продумувати стратегію поведінки для кожного повороту. А головне – уміти аналізувати події таким чином, щоб місця несподіванкам просто не залишалося!

.