Ігри Автобуси – захоплюючі поїздки по місту!

Опис категорії

наш новий розділ увійшли найбільш яскраві і динамічні ігри Автобуси з усіх існуючих сьогодні в мережі. Вони неодмінно сподобаються тим геймерам, хто любить проводити час за кермом великогабаритних транспортних засобів, як риба у воді почувається в щільному потоці міських машин, не має нічого проти того, щоб возити людей, підбираючи і висаджуючи їх на кожній зупинці обраного маршруту. А ще тим, хто володіє сталевими нервами.

Оскільки водити громадський транспорт у годину пік, не нервуючи щомиті і не відчуваючи бажання когось убити, здатний тільки абсолютний флегматик. Так що якщо нерви у тебе не дуже, навіть дуже прикольні ігри Автобуси краще обходити стороною.

до Речі, чи знаєш ти, що саме слово «автобус» з'явилося в результаті скорочення двох інших: автомобіль і омнібус. Що означає перше, тобі, звичайно, пояснювати не треба, а от омнібус у другій половині 19 століття іменували багатомісні вози на кінній тязі, що виконували обов'язки громадського транспорту.

Щоправда, існували вони недовго. Спочатку, з вулиць європейських міст їх витіснили конки, а в 1903 році по Лондону проїхав перший міський автобус з двигуном внутрішнього згоряння, який поклав кінець і «кінної» епосі, і всім іграм-експериментів з масового використання коней в якості засобу громадського транспортного сполучення. А ось в Росії омнібуси затрималися і проіснували аж до 1917 року і початку Громадянської війни.

Перший міський автобус з'явився не в Москві і навіть не в Санкт-Петербурзі, як можна було б припустити, а в Архангельську. Це була машина німецької марки NAG вагою 6 тонн, розрахована на 25 пасажирських місць. З тих пір цей вид транспорту міцно увійшов в наше повсякденне життя і виконують в ній безліч корисних функцій.

Навіщо потрібен автобус?

У сучасного автобуса маса завдань, і наші ігри відмінно це демонструють. Так, завдяки їм ти зможеш водити шкільний бус, доставляє вранці малюків до першого уроку. А захочеш, сядеш за кермо рейсової машини, цілий день інформацією, котра з'явилась по місту, або на двоповерхової екскурсійної громадяне підеш з туристами оглядати визначні пам'ятки.

Для хлопчиків, які більше всього на світі люблять швидкість, у нас теж є сюрприз. Їх чекають незвичайні гри Автобус, що представляють собою супер гонки. Тільки уяви, як на такий громадяне ти будеш входити в поворот, не знижуючи швидкість. Правда, від однієї тільки думки кров починає стукати в скронях, а серце завмирає від азарту?

.