Ігри Винкс на двох — ваш подвійний удар по силам зла!

Опис категорії

Як ти вже здогадалася з назви, у категорію Ігри Винкс на двох віднесені флеш-розваги, розраховані на одночасне або почергове участь пари геймерів. Більшість з них – мега динамічні гібриди стрілялок і бегалок, а тому участь другого гравця доводиться дуже до речі. Він і піднятися на височину допоможе, і тил прикриє, і чарами поділитися. Адже ти теж, швидше за все, знаєш, кожна з дівчат Винкс володіє «фірмової», притаманною лише їй магічною силою.

І лише діючи спільно, вони здатні досягти успіху. Так що присутність кмітливою подруги в момент, коли сідаєш різатися в одну з наших захоплюючих іграшок для дівчаток про пригоди чарівниць Вінкс для двох, вельми і вельми бажано. Та й веселіше.

Види сучасної магії

Як і в однойменному серіалі, головною героїнею всіх ігор категорії Винкс на двох є шістнадцятирічна Блум – володарка могутньої Сили дракона. Щоправда, про свої неймовірні здібності вона сама довгий час не здогадується. Повною мірою магічні таланти чарівниці розкриваються у сутичках зі злими відьмами Трікс. До речі, зустріч з ними чекає на тебе під час майже кожної другої гри Винкс на 2х.

Інші члени команди Winx хоч і поступаються Блум в могутності, теж є досить сильними феями. Так Лейла вміє використовувати морфикс – клейку субстанцію рожевого кольору, Флорі коряться квіти і рослини, Стелла отримує чарівну підживлення з сонячного і місячного світла, Муза – фея гармонії, а полуандроид Текна – повелителька техніки і передових технологій. Разом дівчата Вінкс відмінно доповнюють один одного, перетворюючись в непереможну команду войовниць зі злом.

У процесі спільного навчання в школі магії Алфеї їх вроджені здібності розвиваються і посилюються, народжуючи нові магічні можливості: чармикс, енчантікс, беливикс, гармоникс і т.д. Краще познайомитися з ними і навіть спробувати використовувати проти підступних Трікс можна в будь-який з іграшок цього розділу. Обіцяємо, буде весело!

.