Ігри Трансформери на двох – нова війна за Кібертрон!

Опис категорії

Захоплюючі ігри Трансформери на двох запрошують тебе разом з кращим другом відправитися в фантастичну всесвіт, створену невгамовною фантазією авторів Marvel Comics.

Клану відважних, але нечисленних автоботів явно не завадить парочка сміливих хлопців, готових, не шкодуючи сил, боротися за їх обожнюваний Кібертрон. Велика війна і багатовікове протистояння з армією десептиконів пристойно підірвали можливості цих величезних роботизованих машин. За час військових дій велику кількість автоботів перетворилися в безжиттєву купу металу, а ті, хто залишився, майже вибилися з сил.

Підопічним благородного Оптимуса Прайма явно не завадить приплив нових сил. Ось ти з приятелем і спробуєш його забезпечити. Вам же мега реалістичні ігри на двох про трансформерів дадуть можливість вжитися в роль величезних металевих монстрів, здатних одним лише рухом руки знести з шляху підлогу хмарочоса або десяток машин.

Вибери собі робота

У свій час Кібертрон породив величезну кількість самих різних трансформерів. Жили тут диноботы, вміють, у разі потреби, приймати вигляд гігантських роботизованих динозаврів. З ними сусідили аероботи, при необхідності трансформуються в різні моделі літаків, протектороботы приймають вигляд рятувальної техніки, та багато інших. В процесі проходження наших ігор на 2 ти зможеш ближче познайомитися з кожним із згаданих видів трансформерів.

Треба сказати, що до появи десептиконів, всі вони чудово уживалися один з одним. Втім, і зараз серед більшості команд автоботів панує повне взаєморозуміння і злагода. Більше того, загроза опинитися завойованими лиходієм Мегатроном і його десептіконамі ще більше згуртувала «позитивних» трансформерів навколо Оптимуса Прайма, що добре помітно в процесі проходження будь ігри на двох за його участю. І ви з приятелем можете вибрати, за кого з них грати.

Ще одна особливість гри Трансформери на двох полягає в тому, що, кількість бонусів і очок, зароблених за проходження кожного з рівнів, повинна рівномірно розподілятися між обома її учасниками. При цьому потреби у них можуть сильно відрізнятися. Після завершення місії одному може вимагатися відновлення рівня здоров'я, а другого - прокачування бійцівських характеристик і броні.

Вам з приятелем доведеться вирішувати, як розподілити зароблені очки, домовляючись і йдучи на компроміси. Втім, в цьому немає нічого поганого. Вміння чути іншого й враховувати його інтереси – навичка більш ніж корисний, особливо, в таких близьких і довірчих відносинах як дружба.

.