Ігри Супер Бійці – грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Офіційно бійки в нашому світі не вітаються. Кожен дорослий завжди буде твердити, що конфлікти слід вирішувати за допомогою слів, а синці – ознака поганого виховання. Але більшість з них кривить душею, адже вони чудово розуміють, наскільки це зручна і крута штука! Хороший поєдинок впорається з роздільною здатністю навіть найскладніших протиріч, а деколи вміння від душі наваляти хулігану – єдиний спосіб зберегти обличчя і захиститися від нападок. І це не кажучи про те, наскільки шикарно майстерня бійка виглядає зі сторони!

В житті рідко вдається відпустити гальма і відірватися по повній, адже так хочеться відчути себе лютим ніндзя або невловимим асасинів! Наповнені адреналіном гри Супер Бійці – це твій шанс опинитися на місці найзнаменитіших і умілих поєдинщика реального і віртуального світу. Отважься зробити неможливе і стати переможцем кожної гри Супер Бійці в нашій колекції! Тобі належить пройти безліч випробувань і змінити багато осіб, перш ніж лаври першості стануть твоїми по праву.

Голими руками

Перший навик, яким повинен оволодіти кожен, хто претендує на звання чемпіона – стародавнє мистецтво рукопашного бою. Ніколи не знаєш, з ким і коли доведеться битися у вирішальний момент, і ой не факт, що під рукою виявиться щось колюче-ріжуче або навіть просто важке!

Так що, юний подаван, починати навчання ми будемо з незабутньою класики, такий як гра Супер Бійці Кунг Фу. Стародавні китайці завжди знали толк в підготовці своїх воїнів: кращі школи розробляли свої таємні прийоми та комплекси ударів, які неодмінно приводили до перемоги над менш підготовленими супротивниками. Зараз, завдяки сучасним технологіям, для того щоб пройти навчання не доводиться роками жити в тісній халупі і вбирати вікову мудрість майстра.

Щоб освоїти кілька прийомів і стати непоганим бійцем, нехай і не дотягує до рівня супер професіоналів давнину, досить комп'ютерної гри! Вона дозволить в режимі онлайн познайомитися з усіма основними діями і навчить самому головному – стратегії і тактиці ведення рукопашного бою.

Сила зброї

Бійка із застосуванням вогнепалу – змагання у влучності та здатності зберігати холоднокровність перед обличчям смерті. Вона вимагає майстерності, але абсолютно позбавлена видовищності. Це тільки Тарантіно може зняти перестрілку гарно; а ось в житті вона схожа на гучну нісенітницю – багато звуків, диму і крові, і більше нічого. Чи То справа – битва на ножах, кинджалах, шпагах, мечах! Тут і краса ударів, і техніка кожного з супротивників, і збурений відчуття близької небезпеки.

В середні століття не можна було відшукати воїнів, більш майстерно володіли ножами шаблями і короткими, ніж знамениті ассасини. На нашому сайті ти абсолютно безкоштовно можеш грати в «Супер Бійці Ассасіни» і відчути себе членом цього бойового братства, навіки прославився своєю відвагою і майстерністю.

Супер Японські Бійці, як і їх колеги з інших країн, завжди проходили серйозну підготовку: приблизно зрозуміти, яку саме, можна, якщо грати у флеш забави, зібрані на цій сторінці. І взагалі, не варто думати, ніби, взявши в руки меч або лук зі стрілами, будь недотепа відразу отримає перевагу над беззбройним супротивником! Звичайно, якщо напасти з кущів або зі спини, та ще якщо суперник буде спати.... Тоді, мабуть, так. Але якщо в протистоянні бере участь міцний підготовлений ворог, без належної майстерності ти ризикуєш сам загинути від власної зброї. А тому нехтувати тренуваннями можна ні в якому разі!

.