Ігри Бродилки Скубі Ду – нові справи корпорації «Таємниця».

Опис категорії

Захоплюючі ігри Бродилки Скубі Ду – наочний приклад того, як хороша ідея здатна пережити десятиліття і підпорядкувати собі навіть самі сучасні технології. Ось вже дійсно, «час не владний над істинними цінностями».

Справа в тому, що всі ігри бродилки Скубі Ду, склали цей розділ, є похідними від мультиплікаційного серіалу компанії Hanna-Barbera, що вийшов на екрани (на хвилиночку!) в 1969 році. З дня його прем'єри минуло майже півстоліття, а пригоди членів корпорації «Таємниця» до цих пір розбурхують підлітків у всіх куточках планети. При цьому сюжет їх захоплюючої історії не тільки ні краплі не застарів, але обріс новими, захоплюючими деталями. Нагадаємо його тобі в двох словах.

Ці настирливі дітлахи!

Почнемо з того, що Скубі – це величезний німецький дог. Його господар – хлопчина на ім'я Шеггі, з трійкою своїх друзів – Фредом, Дафной і Велмой, організували детективне агентство (корпорації «Таємниця»), що спеціалізується на розслідуваннях всіляких паранормальних явищ. Як правило, при найближчому розгляді більшість з них виявляється спритними містифікаціями, підлаштованими різного роду шахраями.

Почавши грати в Бродилки Скубі Ду, ти разом з членами корпорації спробуєш вивести всіх їх на чисту воду. Вдасться це чи ні, буде залежати від твого вміння міркувати логічно, встановлювати причинно-наслідкові зв'язки і...спритно клацати пальцями по клавіатурі. Як і в оригінальному серіалі, події будь-бродилки зі Скубі Ду розгортаються дуже швидко, так що грати доведеться досить енергійно.

Крім того, багато місії оснащені таймером. Щоб пройти їх, потрібно не тільки бездоганно виконати завдання, але й примудритися укластися у відведений час. А це непросто, адже виділеного його трохи. Кожен рівень такої гри являє собою оригінальний екшен квест – такий собі мікс логічних головоломок, завдань на вправність та, власне, бродилок. Проходити їх буде неймовірно цікаво, хоча й непросто, особливо з незвички. Бажаємо тобі удачі на цьому містично-детективному терені.

.