Ігри Рапунцель – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Історія дівчини з чарівними волоссям, яку зла відьма заточила в башті, зворушує серця глядачів не тільки класичної любовною лінією. Ні, куди велику роль відіграє характер головної героїні: рішучої, зухвалою, готової на все заради здійснення власної мрії. Навіть зіткнувшись із зрадою найдорожчих людей, вона не опускає руки і продовжує боротися! Кому ж не хочеться перейняти хоч якісь її риси? Онлайн розваги дозволяють зробити цю мрію реальністю!

Якщо хочеться не тільки дивитися з боку на пригоди улюбленої героїні, але і брати в них участь в режимі «від першої особи», то віртуальні забави з нашого сайту припадуть як не можна до речі! Ігри Рапунцель, створені за мотивами знаменитого мультфільму, перенесуть тебе в казкову країну, де ти зможеш приміряти на себе образ красуні принцеси. Ігри Рапунцель навчать тебе добиватися свого і ніколи не боятися труднощів! На нашому сайті ми зібрали найкраще з того, що можна відшукати в мережі: ти обов'язково знайдеш тут розвага, яке стане для тебе коханим!

Довго і щасливо

Ігри Рапунцель заплутана історія – це своєрідне продовження знаменитого мультфільму, створений спеціально для дівчаток, які вважають себе істинними прихильницями! З них можна дізнатися всі подробиці життя улюбленої героїні, які опинилися за кадром, а в дечому можна навіть взяти участь!

Грати в ігри для дівчаток Рапунцель заплутана історія можна не тільки для того, щоб провести більше часу в компанії принцеси, але і щоб навчитися чомусь новому. На прийомі у лікаря вагітна героїня вперше побачить свого малюка на екрані апарату УЗД, і ви разом з нею дізнаєтеся, хлопчика чи дівчинку вона чекає, а заодно познайомитеся з цікавою професією жіночого лікаря.

Під час інший ігри для дівчаток Рапунцель відправляється до косметолога: вона йде в солярій, лікує і фарбує волосся, завершує день в спа-салоні - всі ці процедури можна буде абсолютно безкоштовно відвідати разом з нею! Віртуальний помічник пояснить, як правильно користуватися апаратурою та косметичними засобами, і ти дізнаєшся багато нового про догляд за своїм тілом.

Ах, ця любов!

Історія кохання прекрасної принцеси і простого розбійника Юджина заворожує: хочеться знати про їх відносинах все до найдрібніших подробиць! Кажуть, шпигувати недобре, але гра Рапунцель Історія кохання – це і не шпигунство, а можливість допомогти парочці вдосталь націлуватися. Закохані скажуть велике спасибі, якщо ти будеш підглядати за ними і сама не даси зробити це коню Максимусу!

А раз у відносинах у хлопців мир і гармонія, то пора б і весілля зіграти! На яку, до речі, ти теж запрошена.

.