Ігри про коней забезпечать тобі масу несподіваних відкриттів!

Опис категорії

Барвисті ігри про коней запрошують тебе чарівний світ дикої природи і знайомлять з одними з найколоритніших її представників. Втім, побути такими їм довелося недовго. Зародилося на Землі людство швиденько зметикувало, що до чого, і, намагався прибрати до рук неприборканих коней. І, як ми знаємо, не прогадало. З усіх диких тварин, приручених людьми, сильними, красивими і незамінними в щоденній рутині життя були, звичайно, коні. Тільки подумай, як би викручувався древній і не дуже людина до винаходу паровоза і автомобіля без цих чудових створінь.

Пересуватися в просторі, обробляти землю, тягати вантажі, навіть воювати – все довелося б робити на своїх двох. А сил і витривалості у середньостатистичного номо sapiens в порівнянні з таким же средненькая скакуном в кілька разів менше. Так що сміливо можна стверджувати, коні – один з найбільш розкішних подарунків нам від матінки-природи. Пропонуємо тобі по повній насолодитися її чудесним даром. У нашому новому розділі чекає чудова добірка ігор про коней для хлопчиків і для дівчаток, завдяки яким ти зможеш ближче познайомитися з цими чудовими тваринами.

Слабо переплюнути Геракла?

Як відомо, шостим подвигом знаменитого давньогрецького героя стало приведення в порядок стаєнь царя Авгія, відрізнявся поганим вдачею і фантастичною непорядністю. Ігри Коні пропонують тобі зробити щось не менш епічний і гарненько вичистити загони наших віртуальних скакунів. Принеси їм свіже сіно, зміни воду в коритцях для пиття, збий підстилки і до блиску начисти збруї.

Як бачиш, клопоту чимало, але благородні створення відплатити тобі щоденною наполегливою працею: доставлять куди потрібно вантажі, допоможуть скопати полі та ще й прокатають з вітерцем. З їх допомогою будь-яка занепала ферма (якими просто кишать ігри про коней) перетвориться на величезне процвітаюче господарство, а ти – в її єдиного власника. Здорово, правда?

Коли всі справи перероблені...

Звичайно, далеко не всі ігри про конячок пропонують геймерам трудиться в поті чола, обробляючи поля і ведучи господарство. Коли набридне займатися справами, вирушай у наш чарівний салон краси і берися за кардинальне перетворення улюблених вихованців. Творити можеш все, що завгодно: міняти розріз і відтінок очей, стригти хвости і гриви, завивати, перефарбовувати в різні кольори.

Теж саме стосується одягу, копит і аксесуарів (так-так, кокетки-конячки обожнюють всілякі шпильки і бантики нітрохи не менше, ніж звичайні дівчинки). Обмеження одне – твоя власна фантазія. А коли зовнішній вигляд улюбленців досягне піку досконалості, саме час вирушити на прогулянку. Багато гри Коні являють собою захоплюючі багаторівневі гонки, в яких доведеться долати перешкоди у вигляді прірв, гір, озер з киплячою лавою і інших неприємностей. Міцно тримайся за поводи і під веселий перестук копит "летиш" до фінішу.

.