Ігри Принцеси – твій світ краси та магії!

Опис категорії

Зрозуміло, що ігри Принцеси – територія безроздільного правління дівчат від мала до велика. Хлопчиків в цей розділ і якщо занесе, то випадково і всього на кілька хвилин. У сильної половини людства від підвищеної концентрації рожевого кольору, бантиків і витребеньок починається натуральна нудота. Зате дівчата почувають себе тут як риба у воді та можуть проводити годинами, милуючись чарівними мультяшними принцесами – головними героїнями іграшок рубрики.

Юним геймершам не здається нудним за ними доглядати, приміряти різні наряди, купати, лікувати, розчісувати шовковисті кучері і навіть укладати спати. Для дівчат ігри Принцеси корисні тим, що дозволяють задовольнити відразу дві важливі потреби: ототожнювати себе з прекрасними принцесами, зміцнюючи таким чином власну самооцінку, а заодно реалізувати материнський інстинкт, граючи з героїнями, як з звичайними ляльками. Дитячі психологи в один голос стверджують, що і те, і інше дуже важливо для формування дівочої психіки. Повіримо їм на слово, але в деталі вдаватися не будемо. Кому потрібна нудна теорія, коли можна вдосталь награтися в такі яскраві і красиві ігри про принцес.

Зірки жанру – героїні студії Уолта Діснея

У звичайному житті стати принцесою можна двома законними способами: народитися в підходящої сім'ї або вийти заміж за принца. Казковий світ хороший тим, що відкриває набагато більше можливостей отримати корону. Наприклад, можна бути просто дуже допитливою і активною дівчиною, зустріти страшне чудовисько і спробувати його розчарувати, як це зробила Белль – донька звичайного винахідника. А можна врятувати свою країну від армії варварів-гунів, як відважна Мулан - в минулому донька бідних батьків, а після всіма обожнювана китайська принцеса.

Або довго-довго драїти всі підлоги в будинку і бути дуже слухняною, як Попелюшка... загалом, варіантів вистачає. Яким з них скористатися (та і чи потрібні вони взагалі) вирішувати тобі. Поки ж пропонуємо взяти участь у житті однієї з вінценосних особин, завантаживши гру про вподобану принцесу. З більшістю з них ти, до речі, відмінно знайома, і неодноразово бачила в приголомшливих мультиплікаційних фільмах студії Уолта Діснея.

Після виходу картин на екран і фантастичного успіху у публіки навіть термін такий з'явився – діснеївські принцеси. Спочатку до нього входили шість чарівних героїнь студійних екранізацій класичних казок - Аврора з «Сплячої красуні», Тіана з «Принцеси і жаби», Аріель з «Русалочки», Белль з «Красуні і чудовиська», Жасмин з «Алладіна» і Попелюшка з історії з такою ж назвою. Потім поняття розширилося, включивши в себе Мулан, Покахонтос і Тіан. У 2011 році до компанії приєдналася довговолоса Рапунцель, а в 2013 – Меріда з «Хоробра серцем».

Хто з них тобі подобається найбільше? Втім неважливо, адже Принцеси ігри дають можливість пограти з кожної. Це справжній рай для дівчаток, в якому є все, що потрібно для щастя: стильні одягалки, захоплюючі пригоди, іграшки-відходи, головоломки, пазли та ін.

.