Ігри Понивиль – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Справжнім шанувальникам хочеться знати всі подробиці про персонажів улюбленого серіалу. І ніщо не може дати кращого уявлення про їхнє життя, ніж перебування у них вдома! У маленькому містечку в самому серці Эквестрии казкові конячки займаються своїми повсякденними справами і запрошують усіх бажаючих розділити з ними побутові клопоти і маленькі радості. На нашому сайті зібрана чудова добірка розваг у гостях у поняшек: ефект повного занурення гарантовано!

Столиця самого казкового і прекрасної держави готова відчинити свої двері для справжніх цінителів дружби і чудес! Ігри Понивиль перенесуть тебе на батьківщину чудових конячок, де в мирі і злагоді живуть пегаси, єдинороги, аликорны і багато інших. На нашому сайті ти можеш грати в самі нові захоплюючі Ігри Понивиль для дівчаток абсолютно безкоштовно! Твайлайт Спаркл, Мосту Даш, Пінкі Пай та інші подружки з радістю покажуть тобі найдивовижніші куточки своєї батьківщини і познайомлять з їх мешканцями.

Приїхавши на незнайоме місце, першим ділом треба піти на екскурсію, щоб гарненько роздивитися. Але пам'ятай, що у жителів Эквестрии не прийнято стояти осторонь, якщо інші працюють! Вирушаючи на Бродилки з яблучним садам, допоможи Еппл Джек зі збором врожаю -ти відмінно повеселишся, обтрясая копитами величезні яблуні і відганяючи від візка непосидючих лошат!

Якщо захочеш ознайомитися з визначними пам'ятками, то тобі допоможуть у цьому ігри Дружба це чудо вивчаємо Понивиль, де ти опинишся на концертному майданчику і навіть зможеш у режимі онлайн покерувати балериною, і Гонки, що проходять на головному міському іподромі.

Коли основна культтурная програма залишиться позаду, прийде час зайнятися чимось дійсно цікавим! Поняшки дуже люблять розваги, які подобаються всім дівчаткам, а тому в Поні Вілі безліч магазинів і навіть є спа — ігри Салон Краси, Одевалки і Прогулянки присвячені саме цим місцям!

А під кінець дня тобі напевно захочеться собраить своїх нових друзів за великим столом. Приготуй великий торт, щоб вистачило всім жителям гостинного міста!

.