Ігри мій маленький поні – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Якщо ти вже чекаєш - не дочекаєшся нової серії культового мультсеріалу про чарівних конячок з магічною Эквестрии, тоді вступай в наш клуб! Скоротати час в очікуванні прийдешнього сезону тобі обов'язково допоможуть класні онлайн-забави, в яких ти зможеш розділити з улюбленими героїнями їх пригоди і повсякденні клопоти. Обирай розвага за смаком і приступай!

Проводити з персонажами найкращого мультфільму ще більше часу тепер легко як ніколи! Найновіші і найцікавіші ігри Мій маленький поні доступні на нашому сайті в режимі онлайн: російською мовою або з інтуїтивно зрозумілим управлінням. У нас ти зможеш грати в ігри маленькі поні абсолютно безкоштовно і без установки на комп'ютер. Складай картинки, проходь аркади і збирай яблука - тепер будь-якими справами можна займатися, не розлучаючись з поняшками!

Завжди красиві

За що люблять героїнь «Дружба – це диво» по всьому світу? Зрозуміло, за їх тонкий розум і неперевершену доброту! Дівчата витрачають багато часу на те, щоб вчитися, і ніколи не шкодують сил для допомоги тим, хто потребує її.

За всім цим стає абсолютно непомітно, скільки старання вимагає ще один важливий фактор успіху – зовнішній вигляд! В іграх з моєї маленької поні, присвячених вибору одягу і макіяжу ти не тільки побачиш лаштунки життя зірок мультика, але і навчишся правильно доглядати за собою.

Укладка, підбір гардеробу і нанесення косметики – не така проста справа, як може здатися на перший погляд! У всьому потрібен як смак, так і вправність, яку можна придбати тільки з досвідом. Допоможи Сапфір Шорс вбратися для виходу в світ або збери на побачення Пінкі Пай, а потім збережи результат на комп'ютер. Зовсім скоро можна буде оцінити твій прогрес: підбирати гармонійні образи буде виходити все якісніше і швидше, швидше!

Якщо хочеш побувати в ролі лікаря або фахівця косметолога, то і для цього є всі можливості. Тренуйся в онлайн іграх, і дізнаєшся, як мої маленькі поні з'являються на світло.

Назустріч пригодам!

Якщо не любиш сидіти на місці, тоді сміливо запускай Погоню за ласощами, де гравцеві належить допомогти Эпплджек зловити укатившуюся візок з яблуками і уникнути зустрічі з вовками, або вирушай в погоню за кексами з Пінкі Пай. Класичні іграшки стають куди цікавіше, коли в них беруть участь персонажі, які дійсно тобі подобаються!

Літати швидше швидкості звуку з Мосту Деш нітрохи не менш весело, ніж кататися на роликах з Пінкі Пай. Ти можеш взяти участь у всіх класних забавах, адже всі ігри мій маленький поні доступні на нашому сайті абсолютно безкоштовно!

.