Ігри Поліція – нескінченні погоні за злочинцями!

Опис категорії

Супер захоплюючі ігри про поліцію перенесуть тебе в особливий світ. Щоденна необхідність ризикувати життям перетворила його мешканців у цих супергероїв – спритних, кмітливих, сміливих і ... абсолютно безбашенних. Почуття самозбереження у них давно атрофувалась за непотрібністю, а на зміну йому прийшло повна безстрашність і постійна жага адреналіну. Так що, якщо ти теж хочеш, щоб тобі зірвало дах від запаморочливих колотнеч і азарт погоні, поліцейські гри на комп'ютері легко це влаштують.

На сторожі правопорядку

З перших хвилин завантаження будь-якої гри Поліція твій організм почне виробляти адреналін кінськими дозами, а серце змусить стукати в два рази швидше. Але не заради забави, а виключно з обов'язку служби. Криміногенна обстановка на планеті загострюється з кожним днем, і віртуальний світ – не виняток. Грабежі та розбої відбуваються тут мало не щогодини, так що доведеться весь час бути напоготові і за першим сигналом тривоги хапати свій поліцейський значок, зброю і нестися на виклик.

Улюблена спеціалізація онлайн злочинців – пограбування банків, так що тебе чекає маса захоплюючих квестів з погонями, перестрілками і розгадуванням хитромудрих загадок. Якщо ж із завданням зловити і засадити у в'язницю нахабних крадіїв ти впораєшся на відмінно, попереду чекають нові ігри Поліція, в яких вони знову будуть намагатися втекти, але вже з в'язниці. Від тебе (ясна річ!) потрібно повернути їх туди у що б то не стало.

Як бачиш, розваги даного розділу не відрізняються жанровим розмаїттям, їх переважну більшість складають гібриди квестів і шутерів. При цьому всі вони володіють деякими схожими рисами, такими як захоплюючий, динамічний сюжет і безліч рівнів різного ступеня складності. Проходити їх ти будеш поступово, намагаючись не тільки виконати завдання, але і заробити побільше балів.

В кінці кожної місії на них можна прокачати свою поліцейську амуніцію: від зброї до технічних характеристик авто. У деяких іграшках рівні об'єднані один з одним спільним сюжетом, в інших же тебе чекає низка окремих завдань-місій, сполучною ланкою між якими є один і той же головний герой.

Окремої згадки заслуговує ще одна категорія ігор про поліцію - гонки. У них чекають такі запаморочливі погоні, круті віражі і небезпечні траси, що стиль водіння головного героя відомого французького бойовичка «Таксі» в порівнянні з тим, що доведеться робити на дорогах тобі, здасться примітивною дитячою забавою. Звичайно, для хлопчиків нічого більш привабливого, ніж можливість поганяти з вітерцем і освоїти фірмовий поліцейський розворот, немає і бути не може.

І де, як ні в іграх про поліцію ДПС цьому навчитися. Від традиційних ж гонок такі іграшки відрізняються тим, що роль фінішної риси в них виконує затримання зловмисника. Правда, щоб добитися цього, віртуального загону ДПС доведеться дуже постаратися. Але ми впевнені – ти і не з такими завданнями впораєшся. До речі, чуєш сигнал? Хтось дзвонить у 02. Саме час відправлятися на виклик.

.