Ігри Покемони – твоя особиста армія кишенькових монстрів!

Опис категорії

Захоплюючі і забавні ігри Покемони запрошують тебе здійснити подорож за дивним світу кишенькових монстрів. Цікаво, що він виник в результаті рідкісної трансформації, коли іграшка не особливо відомої студії Game Freak послужила поштовхом для створення однойменної манги, мультиплікаційного серіалу, колекційної карткової гри і маси супутніх товарів.

Можна сказати, що вигадана всесвіт Pokémon завоювала людство, а точніше, останнім без бою здалася на милість нісенітні крихітних істот. На даний момент відомо 796 різновидів покемонів, з більшістю з яких ти зустрінешся в наших онлайн іграх.

Альтернативна реальність

Вважається, що світ, який тебе занурять гри Покемони, існує паралельно з нашою реальністю і, почасти, її навіть нагадує. У всякому разі в ньому теж є міста, селища, ліси, поля і гори. А ось головний мешканець - не людина, а кишеньковий бойової монстр, наділений надприродними здібностями. Сама назва «Покемон» – скорочення від англійського «Pocket Monster», тобто чудовисько з кишені. Хоча люди в цьому дивному світі теж присутні, але тільки для того, щоб тренувати маленьких монстриків. Адже незважаючи на крихітні розміри і цілком добродушні мордочки, основне заняття цих мілашек – нескінченні бої один з одним.

Практично кожна гра Покемони на 70% складається з бійок головних героїв. Використовують вони для цього не тільки власні кулачки, але і всілякі магічні штучки, якими наділила їх покровительствують стихія. Радує, що всі ці битви не супроводжуються підвищеною кривавістю і не закінчуються загибеллю одного з учасників, так що грати в мілашек покемонів буде однаково цікавою як для дівчаток, так і хлопчиків. Багато іграшки взагалі розраховані на двох гравців, причому діяти вони можуть і по черзі, і одночасно – як захочеться.

Феноменальна популярність

Незрозуміло, чим і чому, але вийшла на ринок в 1996 році невигадлива іграшка для приставки Game Boy, настільки припала до душі користувачам, що за її мотивами створено навіть аніме. Ну, а потім, як кажуть, понеслося....

Після того, як товарний знак «Покемон» викупив монстр сфери комп'ютерних ігор – компанія Nintendo, випущена під ним серія ігор посіла друге місце за популярністю у світі, поступившись першістю лише бродилки Маріо.

Дивно, але про картковій грі про покемонів позитивно висловився навіть Ватикан. На думку Папи Римського вона відмінно розвиває уяву і вчить малюків дружбу. Асоціація християнських геймерів (так-так, тільки уяви, така існує!) теж виступила перед громадськістю з хвалебною промовою про те, що за весь період існування покемонів у вигляді ігор, манго і мультсеріалу, жодна жива істота в їх сюжетах не загинуло, і що більш позитивну історію досить важко відшукати.

Єдині, на кого не подіяло чарівність маленьких монстрів – суворі ісламісти з Ліги арабських держав. У цих країнах будь-які розваги з покемонами заборонені, оскільки вважається, що вони пропагують азартні ігри, не схвалювані Кораном. Втім, прихильникам ісламу, взагалі, мало що в сучасній цивілізації подобається, і рівнятися на них не варто.

.