Ігри Пазли - прекрасна розминка для розуму!

Опис категорії

Всім, хто звик проводити зимові (і не тільки!) вечори за рішенням кросвордів, хитромудрих головоломок та інших подібних розваг, сподобається наш новий розділ. У ньому зібрані самі класні ігри Пазли, які тобі коли-небудь доводилося складати.

До послуг геймерів красиві картини природи, зображення тварин, кадри з улюблених мультфільмів, гучних блокбастерів, популярних манг і коміксів. Все це пишність в реальному житті б зайняло цілий стелаж від підлоги до стелі. А онлайн пазли грати безкоштовно дозволяють в будь-який зручний для тебе час, та ще й місця не вимагають від слова зовсім.

Не тільки задоволення, але і користь

Нудні дорослі (крім тих, хто сам із задоволенням проводить час подібним чином) зазвичай засуджують підвищений інтерес дітей і підлітків до комп'ютерних ігор. Не повіриш, але для пазлів вони зробили виняток. Навіть самі імениті психологи (і наші, і закордонні) погоджуються з тим, що збірні картинки puzzle чудово розвивають дрібну моторику, логічне й образне мислення, уважність і вміння концентруватися на поставленому завданні. Багато хто взагалі вважають пазли природним і безпечним заспокійливим, що дозволяє відволіктися від тяжких роздумів чи втихомирити перезбудженого біганиною дитини. До речі, про дітей. Крім того, що всі ігри цього розділу абсолютно універсальні, і відмінно підходять як для хлопчиків так і для дівчаток, у них є ще одна дуже корисна функція.

Будь-яке зображення, використане для створення віртуальних пазлів, може бути розбите за бажанням гравця на різну кількість фрагментів. Наприклад, малюкам 3-5 років досить 4-8 шматочків картинки, щоб надовго зависнути над її складанням. Тих, хто постарше, легко спантеличити 12-24 шматочками. Ну, а зовсім дорослих чекає рівень складності для просунутих, на якому теж зображення буде розбито на 30, 60, а то і більше частин. Так що улюблені puzzle цілком можуть рости разом з тобою і регулярно радувати підкорення нових вершин. Крім того, ми постійно оновлюємо колекцію, доповнюючи її новими розкішними екземплярами. І нові, і старі онлайн пазли грати безкоштовно не складе труднощів – достатньо включити комп'ютер і підключитися до інтернету. Випала вільна хвилинка? Тепер ти знаєш, куди її витратити так, щоб було і корисно, і весело.

З глибини століть

до Речі, якщо думаєш, що ігри пазли - винахід останніх десятиліть, ти сильно помиляєшся. Це забавне розвага виникло явно не в двадцять першому столітті. І навіть не в двадцятому. Першими пазлами сміливо можна вважати керамічні мозаїки, які людство навчилося створювати близько 20 тисяч років тому. І що цікаво: в давнину зібрані зі шматочків обпаленої глини зображення з'являлися в різних куточках нашої планети практично одночасно (в масштабах розвитку цивілізації 50-100 років особливого значення не мають).

До нас дійшли зразки мезолітичної мозаїки, створеної стародавніми японцями, фрагменти індіанських керамічних картин з доколумбової Америки, викладені шматочками образи християнських святих Київської Русі. Все перераховане сміливо можна вважати прообразами сучасних ігор в пазли. Як бачиш, це захоплююче і, почасти, навіть медитативне заняття захоплювало людство з давніх часів. Так що пропонуємо тобі не розривати зв'язок поколінь і грати в наші дитячі онлайн пазли частіше, тим більше що вони доступні безкоштовно.

.