Ігри Паркур 3d – зійди з розуму від запаморочливих трюків.

Опис категорії

Мистецтво ефектного й ефективного подолання перешкод, іменоване звучним словом «паркур», надзвичайно популярне серед сучасних підлітків. Блиснути хвацько виконаним запаморочливим трюком мріє кожен другий хлопчина старше 10 років. Ось тільки достатньою фізичною підготовкою володіє з них (в кращому випадку) кожен десятий.

У решти набагато більше шансів не ефектно похизуватись, а зламати собі шию, на довгий час ставши відвідувачем лікарень та реабілітаційних центрів. Для тих хлопчиків, хто цікавиться паркуром, але поки не готовий ризикувати здоров'ям або недостатньо тренований, пропонуємо регулярно грати в наші нові 3д ігри, присвячені їх улюбленій розвазі. В них тебе чекає море задоволення і азарту при (а це важливо!) стовідсоткової безпеки.

Розробники подбали про те, щоб забезпечити графіці і геймплею кожної 3д ігри Паркур максимальну реалістичність, створюючи у користувача стійке відчуття того, що події, що розгортаються на екрані, одночасно відбуваються і з ним теж. І якщо головний герой летить у прірву, геймер впевнений в тому, що і він через секунду перетворитися в коржик.

Тому для гри Паркур 3д ефект – обов'язковий елемент, без нього домогтися цього враження було б неможливо. Двомірна графіка не в змозі правдиво відобразити такі елементи реального світу як злітають на крутих віражах скейтборд, буксуючі авто, пориви вітру, урагани, смерчі та ін. А ось тривимірної це вдається відмінно. Завдяки їй, грати в присвячені паркуру 3д ігри стає по-справжньому цікаво. В них тебе чекають захоплюючі пригоди.

В реальному світі вони були б неможливі без наявності красивого, гнучкого людського тіла, його витривалості, тренованості, цілеспрямованості та сили волі. Так що маємо тебе попередити: намагатися повторити трюки з сподобалася ігри про паркур 3д без відповідної фізичної підготовки не рекомендується. Є ризик що-небудь собі розбити, розтягнути, а то і зовсім – зламати. Воно тобі треба?

.