Ігри Паркур на двох - найкрутіші віртуальні трюки.

Опис категорії

Як стверджує одна відома українська приказка, «гуртом і батька легше бити», в тому сенсі, що навіть з самим складним справою разом з товаришем розібратися простіше. Наші нові ігри Паркур на двох є прекрасною ілюстрацією до цього незатейливому тези. У них геймерам пропонується виконувати запаморочливі трюки, мета яких – подолання перешкод в непростих умовах сучасного мегаполісу.

Причому, робити це доведеться не сам, а вдвох, наприклад, в компанії кращого друга. Всі, без винятку, ігри Паркур на двох розраховані на спільне проходження місій.

Чомусь прийнято вважати, що урбаністичний спосіб життя робить людину слабкою перед обличчям будь-яких фізичних випробувань. Що відсутність природних ландшафтів начебто лісів, гір і річок повністю виключає з його житті ситуації, що вимагають напруги, зміцнення і розвитку м'язів. Що сучасний городянин – істота немічне, безпорадний і сумне.

Варто, мабуть, почати грати в Паркур на двох, щоб переконатися в тому, що все не так. Що кам'яні джунглі великих міст можуть стати відмінним тренажером кмітливості і спритності, сили і відваги. Що справжній паркурщик легко влаштує собі полігон для випробувань з чого завгодно: від дитячого майданчика до банальної велосипедної доріжки.

Правда, тим, хто збирається зайнятися паркуром в онлайн іграх на 2, изгаляться подібним чином не доведеться. Розробники все вже зробили за них. Відразу після запуску геймерів чекають унікальні маршрути, запаморочливі трюки і маса незвичайних перешкод для подолання. Динамічні і барвисті ігри Паркур, розраховані на одночасне проходження 2 гравцями, надовго заволодіють уяву навіть найдосвідченіших «адреналінщиків» і змусять їх серця битися в кілька разів швидше. Обіцяємо, феєрверк яскравих, невипробуваних раніше емоцій тобі забезпечений. Швидше запускай будь паркур на двох з цього розділу і починай грати – не пошкодуєш!

.