Ігри Людина Павук Лего – нова інтерпретація саги про супергероя!

Опис категорії

Ігри Людина Павук Лего являють собою оригінальний симбіоз двох популярних хлоп'ячих забав: коміксів компанії Марвел, присвячених легендарному Спайдермену, і самого крутого дитячого конструктора всіх часів – Lego. Як виявилося, індустрія комп'ютерних розваг може все - навіть об'єднати в одне ціле такі мало сумісні в реальному житті речі.

А почалося все з того, що в 2013 році компанія TT Games розробила мультиплатформову комп'ютерну іграшку в жанрі пригодницького бойовика LEGO Marvel Super Heroes. У ній було задіяно близько 150 різних персонажів, а сюжет будувався на тому, що Нік Ф'юрі (один з головних дійових осіб коміксів «Super Heroes») збирав всіх супергероїв всесвіту Marvel Comics допомогти йому врятувати Землю від домагань відомого знищувача галактик – Галактуса Галана. Однією з використаних розробниками фішок стала стилізація зовнішності основних і другорядних героїв гри під фігурки чоловічків з конструкторів Лего.

Захоплюючий пригодницький екшен з елементами квесту та бойовика припав до душі всій геймерської братії. Настільки, що послужив основою для створення ще декількох серій флеш-розваг, однією з яких і стали ігри Лего Людина павук. Їх сюжет досить близько перегукується з подіями мультсеріалу Ultimate Spider-Man і неодмінно припаде до душі всім фанатам чудового Пітера Паркера. Якщо ж так сталося, що ти досі не бачив цей прикольний мульт, обов'язково подивися при нагоді – не пошкодуєш, ми ж нижче коротко розповімо, про що в ньому йдеться. З цими знаннями грати в Лего Людина павук тобі буде набагато простіше. Та й цікавіше на порядок.

Досконалий мутант

Ігри Лего Людина павук – це ожила на екрані твого комп'ютера історія Пітера Пракера, який відкрив у собі унікальні здібності, але ще не навчився досконало володіти ними. Нік Ф'юрі пропонує новачкові команди супергероїв пройти спеціальний тренувальний курс, який допоможе йому прокачати наявні навички. У процесі навчання Спайдермен стає ще більш вмілим і спритним, а попутно обзаводиться невеликою командою фанатів-помічників. Ними стають Біла Тигриця, Нові, Залізний кулак і Невразливий людина. Разом з головним героєм вони беруть участь у всіх операціях з порятунку планети від лиходіїв. А ось більш докладно про кожну з них ти зможеш дізнатися, почавши грати в будь-яку доступну безкоштовно гру Лего Людина Павук з цього розділу. Обіцяємо, попереду чекає багато цікавого.

.