Ігри Людина павук 3 – нові пригоди супергероя!

Опис категорії

Ігри Людина павук 3 – нова «порція» пригод одного з самих популярних і відомих персонажів Marvel Comics. Незважаючи на свій більш ніж поважний вік, а пробний комікс про Спайдермена вийшов у світ (тільки вдумайся!) в 1962 році, він ось вже більше тридцяти років користується неослабним інтересом і любов'ю глядачів.

Перші шанувальники історії Пітера Паркера вже встигли майже постаріти, зате нові балдіють від них так само, як їх тата і дідуся в середині минулого століття. Правда, мало кому з покоління сучасних фанатів доводилося бачити комікси з улюбленим персонажем у паперовому вигляді, зате захоплюючі ігри Людина павук 3, так само як і дві попередні серії, знайомі їм преотлично. Чим новий Спайдермен відрізняться від старого? Мабуть, тільки більш широким колом ігрових можливостей. У всьому іншому: від зовнішнього вигляду до призначення, Пітер Паркер зберігає завидну постійність.

Він все так само бігає по хмарочосів Нью-Йорка в червоно-чорному трико і бореться з місцевими лиходіями допомогою всіх своїх унікальних здібностей. Почавши грати в Людини павука 3, ти, як і раніше, будеш використовувати для проходження місій його выстреливающую павутину, унікальну суперсилу, здатність переміщатися по вертикальних стінах і фантастичну стрибучість. Додатково для поразки ворогів деякі ігри Людина павук 3 пропонують геймерам задіяти вогняні кулі, кинджали і інше, не властиве даному персонажу зброю. І хоча наш герой до такого не звик, більш широкий асортимент озброєння дозволяє йому розправлятися з ворогами набагато ефективніше. Кожне проходження гри Людина-павук 3 швидко тебе в цьому переконає.

Трохи історії

Зрозуміло, що гра Людина-павук 3 – далеко не перша спроба перевести улюблені комікси в більш активний і динамічний формат. Першу відеогру з участю Спайдермена побачив світ у далекому 1978 році і запускалася на восьмирозрядних (тільки вдумайся в цю жалюгідну цифру!) комп'ютерів для домашнього користування. За нею було ще п'ятнадцять аналогічних іграшок, в яких Людина Павук з'являвся в якості другорядного персонажа. Потім почався справжній бум популярності товарів з зображенням або яким-небудь згадкою Спайдермена: сумки, одяг, аксесуари, шкільне приладдя, іграшки, альбоми і т.д. і т. п.

Знайомий червоно-чорний силует в закритій масці можна було зустріти в самих віддалених куточках планети: від Австралії до Аляски. Зрозуміло, що нові ігри з обожнюваним персонажем теж не змусили себе чекати. Популярність укушеного радіоактивним павуком персонажа росла як на дріжджах. У 20011 він навіть зайняв третє місце в сотні кращих героїв коміксів за версією відомого інтернет-порталу IGN, поступившись першістю лише Супермена і Бетмена. Не менш престижне періодичне видання BusinessWeek включило Людини-павука в десятку найбільш інтелектуальних героїв американських коміксів. Сайт Fandomania.com віддав йому п'яте місце у власному рейтингу «100 найвидатніших вигаданих персонажів усіх часів». Ми ж пропонуємо тобі багато нових захоплюючих пригод в компанії легендарного мутанта.

.