Ігри Ляльки – твій особистий магазин іграшок!

Опис категорії

Всі дівчатка в курсі – ляльок і пупсів багато не буває. І якщо скупити весь вміст супермаркету іграшок поки що не виходить (знову ці нудні батьки проти!), вихід один - барвисті Ляльки ігри на пк, доступні в будь-який час і без будь-яких обмежень.

Саме такі чекають на тебе в нашому новому розділі. Причому колекція постійно оновлюється. Як тільки MGA Entertainment, Mattel або The Walt Disney Company ( для тих, хто не в курсі – це зубри світової індустрії іграшок для дівчаток) випустять якісь ляльки новинки, яких немає ще навіть в магазинах свого міста, з імовірністю 99% на нашому сайті вже буде їх віртуальна версія, і ти зможеш грати з ними онлайн стільки, скільки забажаєш. І зауваж - без якого-небудь збитку для твоїх кишенькових грошей або батьківського гаманця.

Ми вже зібрали для тебе самі класні ігри Ляльки з усіх існуючих на даний момент. Так, послуг геймерш у віці від 6 до 12 років-повна колекція чарівних Братц, фей Вінкс і Віл, повний склад школи монстрів Монстр Хай і їх найближчих «родичів» - лялечок з чарівно-навчального закладу Евер Афтер Хай, і, звичайно ж, легендарна Барбі з повним комплектом нарядів, будинків і автомобілів.

Для дівчаток молодшого віку, десь 3-5 років, передбачені ігри з ляльками в вигляді пупсів-немовлят або таких же, як вони самі, чарівних крихт-героїнь. Наприклад, радимо звернути увагу на добірку розваг з малятком Хейзел, Хелло Кітті і мешканками країни Лалалупсия.

Як грати

З нашими віртуальними ляльками на екрані ти можеш робити все теж саме, що і з їхніми реальними пластиковими родичами: одягати, годувати, купати, укладати спати, наряджати, водити на прогулянку і т.д. Крім того, легко можна організувати так улюблені дівчатами гри в школу, магазин і онлайн салон краси. Останній відкриває особливо широкі можливості для творчості. У ньому улюблених героїнь можна причісувати, стригти фарбувати майже цією косметикою і навіть проводити щось на зразок пластичних операцій (а як інакше назвати можливість заміни носа або розрізу очей всього лише парою кліків мишки?).

Окремої згадки заслуговує той факт, що грати в ляльки для дівчаток на нашому сайті можна безкоштовно, і навіть реклами при завантаженні тебе чекає мінімум. Ось побачиш, дратувати вона не буде. Більше того, ми впевнені, що віртуальна гра з ляльками сподобається тобі набагато більше звичайної. Варто лише почати.

.