Ігри Льодовиковий період – допоможи Скрату наздогнати жолудь!

Опис категорії

Знятий більше десяти років тому повнометражний комп'ютерний мульт «Ice Age» до цих пір із задоволенням дивляться всі – і діти, і дорослі. У створені за його мотивами гри Льодовиковий період теж грають всі без винятку. Просто дивно, наскільки сильно їх відморожені герої полюбилися публіці.

І якщо ти теж без розуму від шаленої білки Скрата, лінивця Сіда, тигра Дієго і сімейства мамонтів, ласкаво просимо в наш новий розділ. Він цілком і повністю присвячений пригодам і витівок твоїх улюблених героїв. Ну, а для тих, хто впав з Місяця і ніколи не чув про «Льодовиковий період», коротко нагадаємо сюжет, щоб простіше було грати.

Багато сміху і доброти

Доісторичні шаблезубі тигри мріють викрасти людське немовля і нападають на поселення людей. Мама з малюком на руках намагається врятуватися втечею, але, на жаль, безуспішно. Щоб відірватися від одного з хижаків, вона стрибає з обриву в глибоку річку. В цей момент по березі якраз прогулюються головні герої і мульта, ігри Льодовиковий період – моторошний бовтанка лінивець Сід і його повний антипод – мовчазний і серйозний мамонт Манфред.

Нещасна жінка встигає передати їм свого малюка, сама ж тоне у хвилях повноводної річки. Очманілі від такої несподіванки звірі вирішують повернути дитину в поселення, але коли добираються туди, виявляється, що перелякані люди покинули насиджене місце.

Замість них приятелів зустрічає тигр Дієго – саме він і гнався за нещасної наляканою жінкою. Лицемірно обіцяючи показати укриття, в якому сховалися люди, лиходій вирішує заманити мамонта і лінивця разом з малюком в засідку, де причаїлися його кровожерливі родичі. Але під час прямування на місце відбувається диво – тісно спілкуючись з парочкою друзів і разом з ними піклуючись про малюка, Дієго стає набагато добрішим і вже не готовий згодувати трійцю шаблезубим тиграм.

Він визнається лінивцеві і мамонтові в своїх підступних планах, а потім допомагає їм уникнути підготовленої пастки. Разом вони таки знаходять плем'я людей, віддають їм малюка, а самі стають самими найкращими друзями на світі.

Як бачиш, історія досить довга. Кожна гра Льодовиковий період, яка чекає тебе в цьому розділі, не повторює її цілком, а відтворює один з фрагментів пригод Дієго, Сіда і Манфреда.

Окремої згадки заслуговує ще один персонаж, без якого неможливий сам мультфільм, ні одна гра Льодовиковий період – це смішна білка Скрат (на звичайного гризуна досить віддалено схожа). Протягом всього мультфільму вона женеться за плинним жолудем, постійно потрапляючи із-за нього безглузді й небезпечні ситуації.

До речі, за мотивами першого мультику було знято цілий шість повноцінних сіквелів, в концентрації сміху і приколів нітрохи не поступаються своїм прародичу. У кожному з них кумедна історія Скрата триває вже в нових декораціях. Але навіть якщо ти жодного з них теж не бачив - не біда, почавши грати безкоштовно в створені за їх мотивами гри Льодовиковий період онлайн, легко здогадатися про основні перипетії сюжету.

.