Ігри Лего Ніндзя Го –бої і стратегії в одному флаконі!

Опис категорії

Захоплюючі ігри Лего Ніндзя Го – віртуальне втілення мега популярної серії конструктора з аналогічною назвою. Всім, хто любить багаторівневі творчі стратегії, але не проти іноді затіяти бійку погарячіше – грати обов'язково.

Основні елементи

Ігри серії Ниндзяго являють собою оригінальний гібрид класичного Lego і серії битв (LEGO Battles). Їх ліцензійні версії були розроблені Hellbent Games спільно з TT Games. Головні дійові особи будь ігри Лего Ніндзя Го – шість будівельників і сім воїнів-героїв. Солдатики доступні в трьох версіях різного ступеня «нашорошеності». Правда, тільки вона з них відкривається одразу, дві інші – після успішного проходження кількох місій. Від стартової «комплектації» вони відрізняються спеціальними здібностями – «заклинаннями».

Зате всі воїни без винятку володіють хитромудрими прийомами кружітцу – унікального стилю боротьби, в якому їм доводиться крутитися навколо своєї осі, ніби волчкам. Якщо робити це дуже-дуже швидко, можна викликати до життя унікальну стихійну силу, яку герої гри Ниндзяго називають «торнадо стали і енергії». Але, будь ласка, не намагайся повторити цей фокус будинку – без довгих і наполегливих тренувань нічого у тебе (крім, хіба що, розбитого носа!) не вийде.

Команда ж будівельників з Лего Ніндзя Го - справжні трудівники. За задумом розробників вони вміють будувати 5 вельми важливих і корисних будівель. Перше, звичайно - фортеця, що захищає лего-землі від домагань загарбників, друге – банк, де будівельники можуть роздобути грошенят в борг або закласти вже готові цеглини, третє – шахта, яка виробляє ці цеглини автоматично, четверте – казарма, штамп ніндзя-воїнів, і п'яте – вежа, що накриває ворогів градом снарядів. До речі, для останньої передбачена купа всіляких наворотів і апгрейдів. Заробивши достатньо грошей, ти цілком можеш все їх купити – зайвими не будуть.

Сюжетна лінія

В основу циклу Ніндзя Го лягла історія, придумана Грегом Фаршти - головредом журналу "LEGO Magazine" і автором майже всіх коміксів Лего. В ній відважні ніндзя зайняті пошуком давно втрачених золотих зброй Кружітцу: нунчаків Блискавки, сюрикенов Льоду, коси Землетрусів Вогню і меча. Тільки з допомогою чотирьох перерахованих реліквій на землю Го можна повернути світ, а поки вони не знайдені, батьківщина лего-ніндзя здригається від воєн і битв з підступним лордом Гармодоном і численною армією його поплічників скелетів. Але, треба сказати, битв вельми і вельми захоплюючих. Завдяки барвистим флеш ігор нашого сайту, присвяченого пригодам ніндзя гоу, ти зможеш взяти участь у кожному з них по черзі.

Вперше на суд публіки гри Ниндзяго були представлені в 2011 році. За задумом авторів у 2013 повинна була змінити серія «Легенди Чима». Але войовничі лего-чоловічки так полюбилися геймерам, що компанії довелося переграти плани маркетологів і випустити продовження подвигів маленьких самураїв. Серія отримала назву «Фінальна битва». Найбільш яскраві її моменти ти знайдеш на нашому сайті. Більш того, зможеш прийняти в них безпосередню участь.

Деякі іграшки пропонують геймерам роль стратега, який відповідає одночасно і за будівельно-господарський фронт робіт, і за військове положення справ, інші – автоматично перетворять тебе в одного з героїв-ніндзя, треті – у відповідального за зведення побутових і оборонних споруд. Ну, а якщо цього здасться мало, пошукай в мережі мультиплікаційний серіал з аналогічною назвою. На даний момент, вже вийшло 6 повноцінних сезонів.

.