Кращі гонки мережі чекають на тебе в нашому новому розділі.

Опис категорії

«Який же російський не любить швидкої їзди?» - запитував на сторінках своїх творів «класик» нашої літератури - Микола Васильович Гоголь, але навіть уявити собі не міг, до чого дійде прогрес в 21-м столітті, і якими швидкостями буде оперувати людство. Про перспективу влаштувати гонки, не встаючи з улюбленого крісла, він і уявити собі не міг. Та й не тільки він.

Ще якихось 30 років тому, швидкісні відеоігри перебували в настільки жалюгідному стані, що сучасні геймери на них би навіть не глянули. І справа не тільки в швидкості. Все – графіка, геймплей, фізика відбувається, на кілька порядків нижче того, що ти бачиш на екрані сьогодні. Але, хвала комп'ютерним богам, прогрес не стоїть на місці.

І зараз найкращі ігри гонки – це обов'язкова тривимірна графіка, широкий асортимент гоночних болідів, можливість апгрейда їх після кожного рівня-заїзду, однокористувацький і багатокористувацький режими на вибір, безліч інших цікавих наворотів, добавляющих реалістичності ігрового процесу.

Саме такі забави чекають на тебе в нашому новому розділі. Захоплюючі автосимулятори різних трас «Формули -1», варіації на тему вуличних гонок а ля Павло Дуров, симулятори водіння вантажних автомобілів і пасажирського транспорту – ось неповний перелік того, що, в нашому розумінні, включає в себе поняття «кращі гонки мережі».

І все це пишність знаходиться в повному твоєму розпорядженні. Завантажуй будь-яку, коли забажаєш, і насолоджуйся крутими віражами. Адже найкращі ігри гонки якраз для цього і існують для твого і інших користувачів гарного настрою.

.