Гонки на вантажівках – грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Знайти цікаве розвага в мережі давно перестало бути проблемою. Куди складніше визначитися, який саме забаві краще присвятити вільний вечір. Заїзди великовантажних – відмінний вибір, якщо тобі подобається швидкість і справжній драйв, але при цьому ти не шукаєш легких шляхів. Багатотонні фури мають свої переваги і недоліки в порівнянні з легкими болідами: вони менш маневрені, зате відмінно тримають швидкість. Так і бруд їм дарма: світові ралі підкорювачів бездоріжжя – тому приклад!

Хочеш взяти участь у спортивному кросі по гладкій доріжці або перемолоти колесами весь бруд пересіченій місцевості? На нашому сайті кожен обов'язково знайдеш забаву до душі. Улюблені багатьма гонки на сільських вантажівках – шикарне розвага для хлопчиків! Шанувальники віртуальних боїв зможуть пройти Військову місію, або грати проти зомбі; а творчі натури оцінять оригінальну гру - гонку на Намальованому вантажівці. В ній трасу, по якій поїде кольоровий олівцевий большегруз, спершу доведеться намалювати!

Спеціально для любителів незвичайних автомобілів ми відшукали унікальну для віртуального світу мега - фуру на вісімнадцяти колесах, а для тих, кому подобається сіяти хаос і руйнування куди більше, ніж просто летіти по трасі, додали в колекцію іграшку Міської руйнівник з величезним позашляховиком.

На нашому сайті зібрана дуже повна добірка важкої техніки! Ти зможеш покерувати навантажувачем, евакуатором, Хаммером і навіть бензовозом – для кожного з цих автомобілів придумана своя місія з проробленою графікою і геймплеєм. І головне, що всі ці гонки на вантажівках доступні в режимі онлайн абсолютно безкоштовно! А це означає, що вибирати і зовсім не доведеться –можна спробувати їх все.

.