Ігри Эквестрия гьорлз – чарівний світ дружби!

Опис категорії

Мабуть, немає на світі дівчинки, ні разу не мріяла хоч на кілька хвилин потрапити в чарівну країну, яку вона бачила в зворушливому мультфільмі телекомпанії DHX Media і Hasbro Studios «Дружба – це диво». Поспостерігати за тим, як живуть її мешканці, побродити по вуличках їх казкового містечка, разом пограти в м'яч на алеї центрального парку...

Тобі б теж цього страшенно хотілося? Все можливо завдяки нашому новому розділу. Зібрані в ньому гри Эквестрия герлз подарують тобі, і іншим охочим чудову можливість відправитися прямо в казку і, нарешті власними очима побачити, як і де живуть персонажі цього чудового мультика. Причому часу з ними можна буде провести скільки завгодно, а не якихось та кілька хвилин. Геть будь-які обмеження! Єдине, що зможе відвернути тебе від гри розділу Эквестрия герлз, це наполегливі прохання батьків - від них точно не відірватися.

Чудес багато не буває

Эквестрия – вигадана країна, в якій живуть дійові особи мультфільму My Little Pony: Friendship is Magic». Оскільки в перекладі з латинського «equus» означає «кінь», ясна річ, що основними її мешканцями є мультяшні поні. Ігри Эквестрия герлз познайомлять тебе з найцікавішими з них. Наприклад, з чарівним єдинорогом Сутінкової Іскорки, яка виявилася настільки старанною ученицею, що її наставниця – мудра принцеса Селестія (одна з правительок казкової країни) навіть заборонила дитині займатися. І відправила замість цього погуляти на вулиці. От було б здорово, якщо б вчителі в твоїй школі надходили подібним чином! Принцеса дуже сподівалася, що Іскорка, бездоганно виконує будь-які її завдання, на цей раз теж не буде ухилятися, відправиться на прогулянку в містечко Кантерлоп, а по дорозі заведе багато нових знайомств.

Власне, все так і вийшло. З тією лише різницею, що ігри Дівчинки з Эквестрии дозволять тобі скласти малятку компанію і взяти участь у всіх намічених пригоди. А їх, повір, буде немало. Маленька конячка не тільки заведе нових друзів, але і битися з полчищами темних аликорнов, навчиться готувати яблучний сидр, самостійно викликати дощ, наводити кришталеву чистоту в кімнатах, вимовляти букви англійського алфавіту, здійснювати безліч інших корисних речей. І всі ці чудеса ти зможеш освоїти разом з нею. Достатньо лише почати грати.

Нічого на світі краще немає, ніж бродити друзям по біду світу

Під час своєї подорожі Іскорка познайомиться з масою нових осіб. Головним же досягненням, на який розраховувала мудра Селестія, стане її зустріч з Пінкі Пай, Рарити, ЭпплДжек, Флаттершай і Веселкою Деш. Ці дівчата-поні (всіх їх ти зможеш побачити в наших іграх про Эквестрию) перетворяться для Іскорки в кращих подруг, відтепер з будь-якою життєвою ситуацією вони будуть справлятися разом, допомагаючи і підтримуючи один одного, як і належить справжнім друзям. Яка б неприємність не трапилася, кожна знає: їй на допомогу вже поспішає п'ятірка відважних конячок. Коли почнеш грати в ігри Дівчинки з Эквестрии, зверни увагу, наскільки дбайливо і уважно ставляться один до одного малятка-поні, і порівняй з тим, як проходить твоє спілкування з друзями. Можливо, вам знайдеться чого повчитися у мультяшних героїв.

Головний секрет чарівних поні

Ближче познайомившись із зворушливими конячками з чудовою Эквестрии (в тому числі і завдяки нашим прикольним онлайн іграшок для дівчаток), ти полюбиш їх усією душею. Та й як може бути інакше, адже більше добрих і відданих істот на світі просто не існує. Правда, запустивши деякі ігри Дівчата з Эквестрии, ризикуєш сильно здивуватися, коли не знайдеш в них своїх обожнюваних поняшек, зате побачиш зграйку звичайних веселих дівчат, дуже на них схожі. В цьому і полягає секрет чарівних поні, який вони ретельно приховують від сторонніх очей. Іноді, у вкрай рідкісних і виключних випадках, ці милі герлз з гривами та копитами приймають людський вигляд і відправляються в світ людей.

Найчастіше такі вилазки пов'язані з дорученнями принцес-правительок. Але часом, Пінкі Пай, Рарити, ЭпплДжек, Флаттершай і Веселка Деш пустують і переносяться у наш світ без дозволу. Ось тут-то дівчата з Эквестрии дають собі відірватися: вони ходять по магазинах, фліртують з хлопцями, наводять красу в салонах, бігають на дискотеки, записують музичні альбоми, вигадують собі інші, не менш цікаві забави та ігри. І у всьому цьому веселому неподобстві ти зможеш прийняти участь. Гарантуємо – нудьгувати не доведеться ні секунди.

Тим більше, що в цих іграшках все продумано так, щоб тобі було зручно і весело. Наприклад, максимально спрощене управління. Оскільки головний акцент всієї серії My Little Pony зроблено на особистих якостях героїв, особливої спритності рук або швидкої реакції в процесі проходження не потрібно. Під час будь-якої гри Дівчата Эквестрии тобі знадобиться всього 5 клавіш – чотири кнопки зі стрілками на клавіатурі твого компа і пробіл. Загалом, нічого складного. Причому на захопливість пригод маленьких поні така простота нітрохи не впливає.

.