Ігри Дракони – ласкаво просимо в дивовижний світ фентезі!

Опис категорії

Як зрозуміло з назви, ігри Дракони присвячені одним з найбільш відомих міфологічних істот на світі. Починаючи з біблійних історій про змія-спокусника, Левиофане, з давніх східних легенд і геральдичних знаків у вигляді крилатих ящерів, людство обожествляло цих дивних створінь, наділяючи самими незвичайними і видатними здібностями. Дракони здавна символізували випробування, подолання якого давало шанс отримати скарб.

Що це буде: влада, багатство, безсмертя, кожен, згідно легендам, обирав собі сам. Для сучасних письменників-фантастів фантазійні, що літають, чудовиська є не менш благодатною темою для експлуатації. Правда, вони злегка зменшили їм корону, позбавивши більшої частини приписуваного в давнину могутності. Сучасний дракон став для людини майже іншому – мужнім, відважним, шляхетним. Згадай хоча б номіновану на " Оскар мультяшну сагу від DreamWorks Animation про Чорну Фурію «Як приручити дракона» (ігри, створені за її мотивами є на нашому сайті).

Або благородного Фалькора з «Нескінченної історії» Міхаеля Енду. Розвінчання давніх страшилок призвело до того, що фентезі-хроніки та ігри з драконами сьогодні однаково актуальні і для хлопчиків, і для дівчаток. Наприклад, і ті, і інші просто обожнюють пригоди відомого представника «зміїного» сімейства – Джейка Лонга. Про нього ми розповімо тобі трохи докладніше.

Китайський фольклор і Уолт Дісней

Ігри Дракони, головною дійовою особою яких є 13-річний підліток Джейк, створені за мотивами відомого мультиплікаційного серіалу студії Діснея «American Dragon: Jake Long». Мова в ньому йде про американський школяра китайського походження, яке тепер перейняло у дідуся унікальне вміння в хвилини небезпеки перетворюватися в вогнедишного дракона. Втім, у нього не тільки дідусь, але і вся сімейка така. Молодша сестра і мама теж часом практикують польоти над містом в обличчі в крилатих ящерів.

Єдиний, хто абсолютно звичайний – мамин чоловік, його члени екзотичного сімейства бережуть від потрясінь, всіляко приховуючи свої дивні здібності. Сам же Джейк постійно влипає в різні неприємності. То він бореться зі злом з паралельного світу, то конфліктує з вчителями, то свариться з молодшою сестрою, то у вигляді змія попадається на очі самому шкідливому вчителю школи. Захоплюючі ігри про драконів детально розкажуть про всі аспекти його метушливого життя і, можливо, ти навіть допоможеш хлопчині трохи її впорядкувати. У всякому разі, разом ви мега цікаво і весело проведете час. Тобі обов'язково сподобається.

.