Ігри догляд за малюком – грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Дочки-матері – забава сьогодні не менш популярна, ніж у часи дитинства наших бабусь. Няньчити велику ляльку, сповивати пупсика або навіть розділити ролі суворої матері і неслухняною діточки з подружкою – варіантів цього розваги безліч! Проникло воно і в онлайн-світ; спочатку несміливо, а потім і рішуче завоювавши віртуальний простір. Переконатися в цьому легко, адже на нашому сайті зібрана чудова підбірка кращих симуляторів роботи няні!

Діти – квіти життя, і долучитися до прекрасного світу материнства кожна дитина мріє з самих ранніх років. Ігри догляд за малюками дають можливість опинитися в ролі мами або няні тим, кому ще довго чекати виконання своєї мрії в реальність. При цьому ігри для дівчаток догляд за малюками не тільки дозволяють отримати задоволення від спілкування з дітьми, але і навчають! Рано чи пізно навички поводження з маленькими дітьми стануть в нагоді практично всім, так чому б не навчитися купати новонароджених або годувати їх заздалегідь – в режимі онлайн-тренажера?..

Курс молодого бійця

Зовсім не обов'язково стикатися з проблемними випадками, щоб зрозуміти, що материнство – це важка щоденна праця. Навіть самий Прекрасний дитина все одно вимагає чимало уваги, і недосвідченій матері непросто буває встигнути зробити все, що потрібно. Набиратися досвіду, коли в ліжечку посеред спальні вже лежить крихітне істота – це трохи необачно. Тренуватися треба, як кажуть, на кішок! А ще краще – на спеціальних онлайн тренажерах, які в форматі гри навчать правильному догляду за дітками і підготують дитину до майбутнього спілкування з малюками.

Разом робити перші кроки, вкладатися спати і навіть міняти підгузки – завдання, які тільки здаються простими. У реальності кожна з них являє собою складний багатоступінчастий квест, для проходження якої потрібно чимало досвіду і терпіння. При цьому реальність відрізняється від гри догляд за малюками тим, що людина завзято пручається проявляється по відношенню до нього турботу! Він дригає ногами і трясе головою, крутиться і плаче, норовить втекти, хоча штани ще не надіті до кінця і бовтаються на рівні колін. У таких ситуаціях всьому приходить на розум, що кілька репетицій в спокійних умовах – на ляльці або віртуальної моделі – точно не завадили б! Коли основний алгоритм чітко відомий, відволікаючі фактори куди менше збивають з пантелику, перевірено.

Як правило, ігри для дівчаток догляд за дітьми не містять словесних інструкцій, і щоб грати в них, потрібно буде за візуальними підказками і піктограм навчитися розуміти, що потрібно дитині в даний момент. Насправді, така форма інструкції куди краще словесної, адже вона дозволяє насолодитися грою, яку створили за кордоном і навіть не планували русифікувати! Крім того, завдяки цьому підходу, ігри для дівчаток безкоштовно Догляд за малюками доступні навіть для самих маленьких геймерів, які ще просто не вміють читати.

Тематичні забави

Маленька дитина в хаті – це свято кожного дня! Але навіть самі приємні заняття з часом перестають приносити радість. Щоб обов'язок доглядати за малюком за час декрету не стала стомлюючої рутиною, цей процес іноді корисно урізноманітнити – і навчитися робити це також допоможуть ігри з вирутальными малюками.

Наприклад, можна відсвяткувати разом з малюком який-небудь знаменитий свято. Новорічні ялинки або Хелловін - ідеальні кандидати на роль улюбленого сімейного свята! Немовля не може прийняти святі активної участі, проте гра для дівчаток Догляд за малюком в Одевалка пропонує залучати підростаюче покоління в загальний процес шляхом перевдягання. Знайти тематичний костюм і зробити відповідну зачіску – і ось карапуз в колясці вже стає справжнім епіцентром святкування!

.