Ігри для малюків 2 років – цифри, букви, мультики!

Опис категорії

В 21 столітті знайомство людини з віртуальною реальністю починається ледь не з пелюшок. Дітлахи, чиї крихітні ручки ледь зміцніли для того, щоб тримати в них телефон або планшет, забезпечуються одним з цих чудодійних девайсів всякий раз, коли батькам потрібно вирішити якісь свої питання.

Не посперечаєшся - дуже зручно. Більше того, ми твердо впевнені в тому, що це ще й дуже корисно. Головне в процесі взаємодії малюка і Інтернету - картинка, що з'являється на екрані. Ми пропонуємо займати увагу крихт не тільки цікавою, але і корисною інформацією, наприклад, нашими новими іграми для малюків 2 років. Чим вони краще одвічних Енгрі Бердз, в яких з ранку до вечора шпилятся як крихти самого ніжного віку, так і куди більш самостійні бутусы 5-6 років?

Як мінімум тим, що всі їх можна сміливо відносити до категорії розвиваючих розваг. Основним завданням будь ігри для малюків з тих, що зібрані в нашому новому розділі, є пізнання навколишнього світу за допомогою жартів, пустощів і задоволення. Цей прекрасний коктейль обожнюють всі діти без винятку. А тому просто гріх не скористатися ним для того, щоб навчити їх чомусь новому.

Наприклад, основним кольорам веселки, або різниці між трикутників і квадратом. Наші ігри для малюків 2 років блискуче справляються з кожною з перерахованих завдань та ще з десятком аналогічних. Завдяки їм юні гравці вчаться розрізняти основні кольори і форми предметів, визначати різницю між гарячим і холодним, сухим-мокрим, тупим-гострим і так далі.

Зрозуміло, що грати в ігри для самих маленьких, 2 роки яким виповнилося зовсім недавно, доведеться разом з батьками. Малюки поки не в змозі розібратися навіть з самим простим геймплеєм. Крім того, ніщо так не зближує, як спільна гра. І, можливо, поки що про це говорити зарано, але традиційного відсутність взаєморозуміння з улюбленим чадом в підлітковому віці вдасться уникнути, якщо з самого раннього дитинства завести звичку проводити з ним більше часу за спільними заняттями і задушевними бесідами.

З цієї точки зору ігри для малюків 2 роки - ідеальне рішення питання. По мірі дорослішання нащадка їх складність і тематика, звичайно, будуть змінюватися, але якщо звичка грати з батьками протримається у вашій родині хоча б п'ять-шість років, в майбутньому вона стане надійним фундаментом для взаєморозуміння «батьків і дітей». А значить, традиційного нерозуміння і конфлікту поколінь, швидше за все, вдасться уникнути.

.