Ігри Дивовижний світ Гамбола – багато веселих дурниць!

Опис категорії

Ігри Дивовижний світ Гамбола з'явилися після виходу в 2011 році спочатку на британські, а потім і на американські екрани фантазійного мультсеріалу компанії, Cartoon Network, з такою ж назвою. Його центральний персонаж - блакитний кошеня Гамбол, досить активний і жвавий, але, на жаль, на гіганта думки ні крапельки не тягне.

день у день він влипає в неприємні, а іноді і просто небезпечні ситуації, однак, ніяких висновків з них не робить. Поведінка кота залишається незмінним всупереч логіці і здоровому глузду, і якщо в першій серії його примудрилися вдаритися лобом об одвірок так, що іскри з очей посипалися, будь певен – про цей косяк він буде битися у всіх серіях кожного сезону, поки серіал не закінчиться. Так що давай скажемо чесно, головний герой гри і мульта «Дивовижний світ Гамбола» - абсолютний ідіот, хоч і дуже симпатичний.

Цікаво, що його клінічна тупість не тільки припала до душі глядачам (і великим, і маленьким), але і була позитивно оцінена безліччю професійних критиків – мульт отримав купу нагород за музику, іскрометний гумор і анімацію. У перший же день виходу на екран його переглянуло понад двох мільйонів глядачів по всьому світу. Погодься, вражаюча цифра. Престижне американське видання «Вар'єте», зазначивши, звичайно, і внутрішній хаос і своєрідну логіку, кваліфікувало серіал про синього кота як «першокласну дурість», але при цьому дуже хвалило, а Міжнародна асоціація анімаційного кіно ASIFA кілька разів номінувала його на премію «Енні». Мабуть, варто почати грати в незвичайні гри Дивовижний світ Гамбола, щоб зрозуміти, в чому ж секрет неймовірної популярності їх дивного героя.

Сюжетні лінії і персонажі

Оскільки ігри Гамбол розроблялися за гарячими слідами відразу після виходу згаданого серіалу, вони майже в усьому копіюють його сюжетні перипетії, переказуючи їх, що називається, «близько до тексту». Головна локація мультяшного світу, на якій розгортаються 80% подій – школа Елмора, в якій навчається головний герой гри – Гамбол, його старша сестричка Анаіс, кохана Пенні (щось дзижчить, жовто-оранжевого кольору, що нагадує комаха), і маса інших досить дивних тварин. Кожен божий день в цьому навчальному закладі відбувається якесь дурнувате, але смішна подія, в якому тобі належить брати участь.

То привид-емо Керрі Крюгер впаде в депресію і починає вселятися в інших учнів, то Банана Джо затіє черговий футбольний чемпіонат, то шкідливий хмара Масамі розплачеться і заллє весь мультяшний містечко дощем так, що жителям доведеться перебиратися по вулицях вплав, то.... Втім, на цьому зупинимося. Запусти будь придивилася іграшку і сам розбирайся дивацтвами учнів дивною школи.

Інші ігри Гамбол, їх до речі, набагато менше, запрошують тебе відвідати будинок, в якому живе смішний кошеня, його тато - рожевий кролик Річардс (відомий місцевий лобур), мама – синя кішка Ніколь (єдиний працюючий, відповідальний і уважний член сім'ї) і дивне домашнє тварина, кращий друг нашого героя – золота рибка на ніжках Дарвін Уоттерсон. З усіма ними ти познайомишся, коли почнеш грати. Обіцяємо, буде весело.

.