Ігри Дісней – весь світ улюблених мультів на твоєму комп'ютері!

Опис категорії

5 грудня 1901 року – знаменний момент в історії світового кінематографа. В цей день в Чикаго з'явився на світ справжній маг і чарівник, самий, мабуть, відомий американський сценарист і продюсер, засновник компанії «Walt Disney Productions» - Уолт Дісней. Саме йому ми зобов'язані створенням своїх самих улюблених мультфільмів. Ну, а розроблені на їх мотивами гри каналу Дісней не менш міцно і надовго завоювали серця малюків всієї планети.

А щоб тобі було зручніше їх шукати, ми створили цілий розділ, присвячений витівок Бембі, Міккі Маус, Гуфі, цуценя Плуто та інших легендарних персонажів студії легендарного Уолта. Практично всі ігри Діснея з їх участю – гарантія твого гарного настрою. І важлива деталь: на нашому сайті вони доступні безкоштовно в онлайн-режимі в будь-який зручний для тебе час. Звичайно, ігри Дісней в першу чергу цікавлять зовсім маленьких гравців.

Нескладні головоломки з пошуком предметів або букв англійського алфавіту, милі одягалки з Мінні, веселі бродилки з Міккі і Гуфі обов'язково припадуть до душі тим, кому виповнилося 4, але поки не виповнилося 10. Але навіть якщо ти вже відсвяткував свій десятирічний ювілей, не поспішай закривати цей розділ. Так, у ньому не знайти складно складених стратегій на зразок «Зоряних воєн» або ДТА, але зате є маса чудових ігрових приколів кшталт таємних поцілунків на побаченні Міккі і Мінні, смішних історій про Дональда Дака або знущань над вчителями в качиної школі.

Просте управління плюс веселий сюжет – що ще потрібно для відпочинку та гарного настрою? А ігри Дісней і те, і інше забезпечують в надлишку. Що стосується управління, то воно стандартне для 90% розваг розділу: клавіші зі стрілками для переміщення героя по екрану, пробіл - для стрибків або пострілів. Якщо в якоїсь іграшки задіяний комплект додаткових кнопок, ти дізнаєшся про нього з спливаючого перед стартом меню.

до Речі...

чи Відомо тобі, що в 2000 році самому відомому мультиплікаційному персонаж компанії Уолта Діснея - антропоморфному мишеняті Міккі Маусу, виповнилося 72 роки? Ще трохи і будемо святкувати його столітній ювілей. Кіностудія вважає офіційним днем народження хвостатого персонажа 18 листопада 1928 року – день, коли на екранах телевізорів (дуже старих: чорно-білих, з опуклими лінзами) був вперше показаний мульт «Пароплавчик Віллі». Тільки уяви, скільки поколінь малюків зросли на історії про смішний мишці в білих рукавичках, яка стала рідною і улюбленою для хлопчиків і для дівчаток різних кольорів шкіри, віросповідання та місця проживання.

А весь секрет в тому, що доброта, якою пронизані всі мульти та ігри компанії Дісней, не має національності і однаково близька як жителю Манхеттена, та представника африканського племені Хімба. Більш того, і той, і інший з задоволенням будуть грати в ігри за мотивами мультиплікаційних історій студії Діснея, радіючи і засмучуючись в одні і ті ж моменти. А все тому, що по-справжньому класні речі в цьому світі абсолютно інтернаціональні і зрозумілі без слів.

.