Ігри Бомби – швидше підірви всіх!

Опис категорії

Всіх, хто цікавиться піротехнікою, і ніколи не проти що-небудь де-небудь підірвати, сподобається наш новий розділ. Оцінять його і батьки чад, регулярно перевіряють міцність нервів предків шляхом проведення пирологических експериментів різного ступеня руйнівності.

Обіцяємо, з його появою велика частина невгамовної енергії таких діточок буде йти в куди більш невинне і мирне русло - в мега видовищні та динамічні ігри Бомби. Ось вже де можна буде відірватися по повній, підриваючи все, що тільки побачиш. Ці прикольні бомбери надовго задовольнять пристрасть до руйнування будь-якого юного підривника і збережуть його родичам масу нервових клітин.

Якщо тебе теж бомбить від бажання влаштувати якийсь феєричний вибух, швидше запускай наші прикольні ігри. Достатньо зіграти в них хоча б кілька хвилин, закласти десяток-інший бомб, як напруга спаде. Перевірено.

Просто бомбические можливості

Суть будь-якої гри Бомби проста – тобі потрібно підірвати всіх своїх суперників, не давши їм виконати той же фокус з тобою. Як цього досягти? Дуже просто – закладаючи наявні в необмеженій кількості бомбочки у всі місця, де, на твою думку, може проходжуватися суперник. Локації кожної другої гри Бомба мають вигляд замкнутого лабіринту, що складається з безлічі стін, кутів, проходів і щілинок. За ним рухається твій персонаж і ще кілька таких же мультяшних детонаторів. В залежності від рівня складності і умов гри Бомбочки дійових осіб на екрані може перебувати від двох до п'яти.

Якщо тобі захочеться потрапити в якийсь коридор, куди немає проходу, просто заклади під стіною бомбу. Вибухнувши, вона рознесе на друзки цеглини, з яких, до речі, може випасти щось корисне, і дозволить тобі пройти, куди потрібно. Але будь обережний, вибуховою хвилею і осколками твого персонажа теж цілком може розірвати на шматочки. Щоб цього не сталося, як тільки встановиш бомбу, тут же намагайся відбігти подалі.

Точно також дій і у випадках, коли будеш намагатися підірвати не стіну, а суперника. Подорожуючи по лабіринту не забувай підбирати випадають в результаті вибухів бонуси. З їх допомогою можна непогано прокачати свого персонажа.

Більшість бомберов пропонують геймерам на вибір чотири варіанти проходження: знищення всіх ворогів, ліквідація десятка суперників, збір максимальної кількості монет і «зелена зона». Мета останньої полягає в тому, щоб, пройшовши всі перешкоди, зайняти ділянку лабіринту, пофарбований у зелений колір.

Суть і правила всіх ігор нашого бомбічного розділу приблизно однакові, а от антураж може відрізнятися. Тебе чекають незвідані галактики, далекі планети, казкові країни і інші незвичайні локації. Буде весело, обіцяємо.

.