Ігри Ассасин – бийся з підступними тамплієрами!

Опис категорії

Онлайн ігри Ассасин, зібрані для тебе в даному розділі, створені за мотивами Assassin's Creed - мультиплатформових розваг у жанрі аction-аdventure від французької компанії Ubisoft. Перша іграшка згаданій серії вийшла в 2007 році і була більш ніж прихильно прийнята геймерами, в результаті чого отримала кілька не менш цікавих продовжень. А в жовтні 2014 Ubisoft опублікувала звіт, згідно з яким вся лінійка ігор під назвою «Кредо асасина» стала найуспішнішою франшизою корпорації за весь час її існування і розійшлася тиражем в сімдесят сім мільйонів примірників.

У 2010 році вийшло кілька короткометражних мультфільмів, які розповідають про окремі епізоди життя головних героїв гри, а на грудень 2016 запланована прем'єра повнометражної картини «Assassin's Creed». Дистриб'ютором проекту виступила відома 20th Century Fox. Продюсером екшену став Френк Маршалл, а головну роль отримав Майкл Фассбендер – зірка «Людей Ікс» і «Безславних виродків». З чуток, багато епізодів фільму перегукується з сюжетом гри Ассасин, хоча формально вони не пов'язані.

Про що взагалі мова?

Кожна флеш гра Ассасин створена в жанрі пригодницького бойовика і відтворює один з епізодів спільного сюжету серії. Мова в ньому йде про непримиренну релігійної війни ордена тамплієрів та ісламістів (саме їх в Середні століття було прийнято іменувати асасинами), яка тривала не одне століття.

З допомогою фантастичної машини Анімус головний герой Дезмонд Майлс – нащадок середньовічних ісламістів-фанатиків, що зчитує інформацію з ДНК своїх предків і з головою занурюється в події давно минулих днів.

Основна його мета — дізнатися, де давні ассасини сховали «Частинки Едему» - надпотужне універсальне обладнання, створене Першою Цивілізацією. Потрібно встигнути дістатися до нього раніше тамплієрів, щоб перемогти останніх і запобігти передвіщений пророками минулого кінець світу. Чи вдасться це відважному пра-пра-правнуку асасинів багато в чому залежить від того, наскільки вправно й уміло ти будеш грати.

Для хлопчиків, які цікавляться зброєю, в ігровому меню заготовлений справжній сюрприз: у міру проходження рівнів будуть відкриватися все нові і нові види озброєння – від прихованих ножів і отруєних дротиків до бомб, арбалетів, автоматів і димових шашок. В арсеналі також є мечі, сокири і навіть ..... супер потужні комп'ютери. А що ти хотів? 21 століття на дворі, як ніяк. Повір, грати буде фантастично цікаво.

.