Ігри Американські гірки – захлинись азартом!

Опис категорії

Якщо дні твого життя схожі один на одного як дві краплі води (і так само безликі!), якщо на душі сіро і понуро, відчувається гостра нестача адреналіну і дістала нудьга, ігри Американські гірки - єдине, що здатне швидко привести в тонус. Сумніваєшся, думаєш, що ніщо не в силах вивести тебе із заціпеніння? Дуже даремно!

Згадай, як захоплює дух і йде в п'яти серце на атракціоні «Американські гірки» в реальному парку розваг – точно ті ж відчуття накривають, коли починаєш грати в них онлайн. Спочатку передчуття, потім кілька секунд жаху, серце, бухающее у грудях, потім тягне почуття в районі сонячного сплетення і, нарешті, все змітає хвиля полегшення і кайфу.

А після ще один крутий віраж, на якому все те ж саме проживаєтся за новою, а після ще і ще .....Згадав, наскільки це круто? Хочеш випробувати подібне прямо зараз, не встаючи з улюбленого дивана? Наші нові ігри Американські гірки легко це влаштують. Досить запустити будь-яку з них, і вже через кілька секунд від твого настрою не залишиться й сліду.

Мінімум правил, максимум задоволення

Грати в Американські гірки онлайн дуже і дуже просто. Все, що тобі потрібно для успіху – уміння зберігати рівновагу. Мета – пройти кожен рівень від початку до кінця, то злітаючи вгору, то опускаючись вниз, не впавши з рейок і не випавши зі своєї ігрової кімнати. По дорозі непогано було б збирати монетки і зірочки.

Вони у великій кількості «висять» у повітрі по всьому маршруту слідування головного героя гри про американські гірки. Правда, особливого профіту ні монети, ні зорі не приносять. Все, що можна за них отримати моральне задоволення, можливість купувати нові карти і скіни для свого персонажа. Так що якщо хочеш зробити його ідеально красивим, така опція в тебе буде.

Більшість іграшок розділу мають свій, визначений розробниками маршрут. На ньому досить віражів, несподіваних підйомів і спусків для того, щоб дах тобі зірвало надовго. Якщо ж раптом цього виявиться недостатньо, зверни увагу на ігри, в яких моделювати американські гірки можна самому. В них ти станеш не тільки пасажиром, але і конструктором, зможеш самостійно визначати маршрут і впевнено керувати всіма переміщеннями героя. Складність проходження при цьому теж можна регулювати, використовуючи більш плавні повороти, невеликі перепади висот і пологі спуски. Ну, а коли такий «лайт» варіант неабияк набридне, сміливо перезапускай гру і створюй новий маршрут – для досвідчених екстремалів.

.