Гра Хто хоче стати мільйонером запрошує розумників пограти безкоштовно!

Опис категорії

Телевізійна вікторина «Хто хоче стати мільйонером» грати безкоштовно пропонує тим ерудитам, хто поки що не відчуває в собі сил відправитися в Останкіно заробляти справжні гроші, але вже готовий трохи потренуватися. Однак, не думай, що на екрані комп'ютера впоратися з нею буде набагато легше. Онлайн версія максимально точно копіює свою теле-прародительку і досить реалістично відтворює атмосферу, що панує в студії.

Єдина принципова відмінність – це відсутність сліпучого світла софітів і валізи з реальним мільйоном на столі перед ведучим. Весь інший антураж, аж до супровідного саундтрека, відтворений максимально точно. Складність питань, як і на екрані ТБ, збільшується поступово.

До речі, російська гра «Хто хоче стати мільйонером» - не оригінальний винахід. Вона – адаптований для нашої аудиторії аналог британської телевікторини «Who Wants to Be a Millionaire?» і франшиза відомої студії Sony Pictures Entertainmen. Нашому глядачеві англійська продукт одразу припав до смаку. Про це красномовно свідчить та купа нагород, якої він був удостоєний. А найпрестижніша з них, звичайно, «Теффі» 2000 року, вручена в номінації «Краща телевізійна гра». Передача виходить в ефір вже більше 10 років, але до цих пір не втратила інтерес аудиторії, як, втім, більшість проектів Sony Entertainmen.

Цікавий момент: з вересня 2005 року у грі " Хто хоче стати мільйонером змінилися правила (на нашому сайті ти будеш грати в стару онлайн версію). Сталося це тому, що призовий фонд збільшився в три рази і склав 3 мільйони рублів. Решта ж структура залишилася колишньою, так що сміливо починай грати безкоштовно в онлайн гру «Хто хоче стати мільйонером», якщо хочеш випробувати свої сили в одному з найбільш популярних інтелектуальних рингів світу (франшизи Sony успішно транслюються в безлічі країн).

Нагадуємо правила

«Хто хоче стати мільйонером» грати онлайн досить просто. У тому сенсі, що нічого крім мишки тобі не знадобиться, а саме складне дію, яку потрібно буде нею зробити – клікнути по обраній відповіді. Весь фокус у тому, щоб відповідь виявився правильним. Переможцю потрібно відповісти на 15 питань. Перша трійка, традиційно, найпростіша, а потім починається справжній винос мозку. Гра Мільйонер пропонує завдання з різних сфер знань: фізики, літератури, біології, мистецтва і т. д.

Для тих, хто ідеально пам'ятає шкільну програму, впоратися з ними не складе особливих труднощів, але де ти бачив унікумів, які, через роки, в повному обсязі зберегли отриману коли-то інформацію. На жаль, таких серед номо sapiens дуже небагато, але саме вони і зривають джекпот. Так що сідай швидше за підручники гарненько напруж пам'ять, перш ніж почнеш в «Хто хоче стати мільйонером» грати онлайн. Якщо ж ні до чого доброго така напруга не призведе, годі пижиться і просто скористайся однією з запропонованих в меню підказок.

У твоєму розпорядженні виявиться допомога залу, дзвінок другу і 50Х50. Звичайно, телефонувати нікому не доведеться, так і залу, як такого, в грі немає, але допомогу ти все одно отримаєш. Скористатися нею або просто прийняти до відома ні – вирішувати тобі. Суб'єктивний фактор в онлайн версії майже повністю зведений до нуля, так що отриманим підказок цілком можна довіряти. Але не забувай про те, що кількість їх обмежена, а тому прибігати до них слід лише в крайніх випадках. Якщо клацнете по вірному відповіді, відкриється доступ до наступного етапу гри і питання. Сподіваємося, тобі вдасться пройти всі 15 рівнів.

.