Гра Вбити короля грати закликає від імені лиходія-інтригана!

Опис категорії

В Вбити короля грати сподобається всім поціновувачам добротних пригодницьких квестів і іскрометного чорного гумору. Палацові перевороти у всі часи було справою клопіткою і хвилюючим. Але як інакше позбутися від обридлого монарха?

Революція і гільйотина - теж не вихід, бо ніколи не вгадаєш, чим все закінчиться. Завжди є ризик захопитися і не тільки правителя змінити, але і монархію, як інститут, ліквідувати. Замінити її якоюсь моторошною демократією, наприклад. Ні, ні і ні. Того, хто прагне влади (а герої гри Вбити короля про неї тільки і мріють) так ризикувати не можна. От і залишається будувати хитромудрі плани, плести інтриги, організовувати змови – чекати, загалом, моменту, коли монарха можна буде безкарно замочити, а самому швиденько зайняти звільнене тепленьке місце.

Кожна гра Вбити короля – захоплюючий квест з повалення правителя з допомогою підручних засобів. Яких саме? Залежить від самої іграшки. Арсенал засобів, які поважають себе лиходіїв великий і різноманітний. Тут тобі і всілякі отрути, і кава з алмазним пилом, і гострі кинджали, і шовкові хустки, і мушкети заряджені, в.... Не будемо, мабуть, відкривати всі таємниці відразу. Почавши грати в будь-яку уподобану гру про вбивство короля, ти сам з ними познайомишся.

А тепер ложка дьогтю

Розробивши хитромудрий план, як позбутися хлопця за 10 днів ліквідувати монарха і сховати труп, навіть втіливши його в життя на ігровому екрані, не думай, що зможеш видихнути і спочивати на лаврах свежезавоеванного трону. Саме в цьому моменті виявиться, що гра Вбити короля підклала геймеру величезну свиню. А вся справа в тому, що тепер головний герой сам став монархом, навколо якого снують натовпи підлеглих з однією і тією ж, тобі добре відомою думкою: «а не засидівся ти, милий чоловік, царів?» Як прийнято позбавлятися від неугодних королів, теж добре відомо. Так що доведеться грати так, щоб весь час бути напоготові і стежити за придворними, намагаючись вгадати, хто з них задумав черговий палацовий переворот.

Найпростіше, звичайно, ув'язнити всіх неугодних у місцеву Бастилію, але хто тоді буде тобі поклонятися і служити? Саджати у в'язницю теж потрібно з розумом. Сподіваємося, тобі вистачить розсудливості та кмітливості для того, щоб дограти всі рівні цього веселого і захоплюючого квесту до кінця, ставши тим самим унікальним королем, якого нікому так і не вдалося вбити. У всякому разі, ми від душі тобі цього бажаємо.

.