Гра Алхімія – створи свою особисту всесвіт!

Опис категорії

Алхімія як наука зародилася багато століть тому, задовго до початку нашої з тобою ери. Вона представляла собою звід досить заплутаних і суперечливих знань про властивості речовин. Стародавні алхіміки були впевнені, що метали можуть перетікати з одного стану в інший і мріяли знайти формулу, що перетворює будь-яка речовина в золото.

на Жаль, ця утопічна ідея виявилася їм не по зубах, зате породила безліч легенд, історій у жанрі фентезі, художніх фільмів і навіть прикольних онлайн розваг, які ми тобі якраз і пропонуємо почати грати.

Назустріч чарівництву

Відразу після запуску гри Алхімія ти переносишся в особливий світ. Він весь просочений магією, містичними збігами і загадковим символізмом. На екрані тебе чекають високі склепінчасті стелі похмурого підземелля, в якому розташувалася традиційна алхімічна лабораторія. Швидше накинь на плечі мантію могутнього чародія і починай священнодіяти. В якості вихідного матеріалу для творчості гра Алхімія пропонує тобі оперувати чотирма основними елементами: водою, повітрям, вогнем і водою. На думку древніх мудреців саме з них складається весь навколишній нас світ. Завдання ж, гра Алхімія ставить перед геймером - створити «ідеальну» всесвіт, населену бездоганно прекрасними рослинами, птахами і тваринами. І люди в ній будуть, але тільки, якщо ти цього захочеш.

Починай з'єднувати один з одним чотири спочатку доступних елемента, отримуй у результаті нові, скрещивай і їх теж, створюючи все нові і нові фрагменти майбутнього макросвіту. Так, наприклад, союз сонця і землі провокує появу пагонів рослин, а симбіоз води та каменю допоможе отримати пісок. Але щоб створити щось менш очевидне (скажімо, кипарис, крісло або вужа) доведеться по повній включити логіку з фантазією і бути готовим до того, що з'єднань знадобиться кілька. Скільки точно, ти зможеш визначити лише дослідним шляхом. Але задуманий результат при цьому не гарантовано. Чим хороша гра Алхімік крім абсолютної свободи творчості, так це відсутністю заздалегідь заданого алгоритму дій. Кожен гравець в ній стає міні богом, що створює абсолютно унікальний світ.

Як виглядає сам процес гри в алхімію? Досить просто. На екрані ти побачиш коло, поцяткований таємничими знаками. По обидві сторони від нього розташовані колонки. У лівій знаходяться доступні тобі на даний момент елементи. Мишкою перетягувати потрібні на середину кола і отримуй в результаті їх взаємодії нові предмети. Якщо плануєш подальше перевтілення, залишай їх у колі, додаючи нові «інгредієнти». Якщо ж отримані фрагменти поки не потрібні, мишкою перетягувати все в «чорну діру» - колонку праворуч. Зникають вони в ній не назавжди, при бажанні вміст можна витягти. Всі ігри про алхіміків забезпечені спеціальною панеллю із зображенням планети. Клікаючи по ній, ти зможеш побачити, як виглядає створена тобою життя: що в ній потрібно поліпшити, а що краще видалити. Стрілочки «вліво» і «вправо» допоможуть розглянути її у всіх деталях.

.