Гра Алладін – стара казка на новий лад.

Опис категорії

Незвичайну казку перської цариці Шехерезади про підприємливого хлопчину Аладіна знають всі. Не менш добре відома і її мультяшна інтерпретація, створена студією Уолта Діснея в 1992 році. Саме з її героями пропонують тобі зустрітися нові ігри Алладін. З їх допомогою ти знову перенесешься в казкове місто Аграбу, де всім заправляє хитрий і владолюбний візир місцевого султана – підступний Джаффар.

Жадібність і заздрість мучить протилежного старигана. Із старовинної книги він дізнається про те, що в Печері Чудес зберігається чарівна лампа, виконуюча бажання, але дістати її може не кожен. Потрапити в печеру здатний тільки дуже гідний і благородний подорожній. Наприклад, головний герой цієї серії онлайн ігор Аладін, від імені якого тобі і належить грати. Правда, у хлопчини на лампу інші плани. Що-що, а потурати властозахватническим мріям Джаффар він точно не збирається.

Гра Алладін пропонує тобі допомогти відважному юнакові відв'язатися від переслідувань злісного візира і втілити в життя власні мрії. Наприклад, закохати в себе чарівну принцесу Жасмін.

-то ти зарано сьогодні потрапив у біду, Аладдін!

У кожній пристойній казці шлях головного героя до мрії тернистий і повний небезпек. Гра Алладін не стала винятком. В ній відважного юнака (і тебе разом з нею!) чекають фантастичні пригоди: польоти на килимі-літаку, ловлення в темниці, втеча з ув'язнення, бійки зі стражниками, битви з джином, романтичні побачення і багато іншого.

Поки головний герой розбереться з усіма своїми ворогами і зможе таки одружитися з коханою Жасмин, з нього десять потів зійде. Правда, ти можеш допомогти йому отримати бажане. Для цього достатньо просто почати грати і постаратися бути уважним. Проходження іграшок розділу не занадто складне, але деякій вправності та кмітливості зажадає. Що стосується жанрів, то тут геймерів чекає справжнє роздолля: бродилки, квести, одягалки, головоломки, пазли та розмальовки для самих маленьких. Кожен знайде собі заняття по душі та зможе провести час з великим задоволенням.

.