Екшн ігри – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Тільки недосвідченому геймеру може здатися, що більшість віртуальних забав однакові. Насправді, різновидів дуже багато, і головний критерій, за яким одні розваги відрізняються від інших – динамічність геймплея. Спеціально для тих, хто любить швидше і активніше, ми зібрали потрясну добірку неймовірно динамічних флешок, які не дадуть занудьгувати нікому! Клич друзів або засядь за комп поодинці і відтягніть по повній!

Любителі активного дії, насиченого подіями сюжету і навороченого геймплея – одна з найбільш швидко зростаючих груп геймерського співтовариства. Якщо ти з тих, хто не любить рутину і спокій, зате обожнює діяти раптово й різко, тобі сподобаються наші екшен гри! Захоплюючі екшен гри - справжній рай для бойових і рухомих хлопців, які знають толк у відриві. Завантажуй будь-яку, і ти точно не розчаруєшся, адже всі пригоди ми випробували на собі.. і нам дуже сподобалося!

Ні кроку на місці!

Англійське слово «action» перекладається як «дія». Саме тому в цьому розділі ми зібрали игрули, в яких у головного героя не буде ні хвилинки, коли б він міг сісти на пеньок, з'їсти пиріжок», розслабитися і подумати про життя. Тут вам не шашки! Якщо суворий Ніндзя вирушає на війну, а Битва Титанів і Битва Мутантів перемішуються так, що вже не зрозуміти, хто є хто, всі рішення треба приймати швидко, а потім і діяти – ще стрімкіше.

В більшості своїй екшн ігри управляються з клавіатури, адже швидкість реакції пальців на клавішах куди вище, ніж при русі миші. Втім, це правило не дотримується, якщо мова йде про жартівливих місіях зразок Котячої ліги. У подібних розвагах гравець тільки виграє, якщо за рахунок невеликого зменшення динаміки виробники отримують можливість реалізовувати більш складні взаємодії між персонажами. Зрештою, кому цікаво спостерігати за клубками шерсті, літаючими по арені зі швидкістю світла? Чи То справа чарівні котеи у всій красі, які поступово виходять на манеж і починають бій не на життя, а на смерть.

Все по-справжньому!

Майстри Стародавнього світу, Античний спецназ – як тільки не називали в різні часи справжніх творців фантастичного екшену, грати в ігри за участю яких будемо прямо зараз. Наприклад, в епічних сагах «Душа шахрая» і «Душа шахрая 2» на арену виходять легендарні ассасини, вселявшие страх у свій час у всіх від малого до великого. В ході гри вам належить управляти в режимі онлайн легендарним воїном, який творить екшен на кожному кроці.

Здавалося б, чого такого хорошого в тому, що за твою голову призначена нагорода? І, тим більше, чого жахливого в тому, що за чиюсь нагорода більше в рази? Однак для нашого героя, явно страждає манією величі, такий розклад як удар. Якщо він оцінений, то не повинен бути оцінений гірше, ніж хто-небудь інший!

А це означає тільки одне: пригоди починаються, і не закінчаться до тих пір, поки справедливість не восторжествує. Приєднуйся до веселощів в кожній з ігор в стилі action з каталогу на нашому сайті, будь – яка забава доступна безкоштовно!

.