Ігри 3д тюнінг – нескінченний простір для творчості!

Опис категорії

Ввійшли в даний розділ 3д ігри Тюнінг розраховані на творчих натур, тих, хто завжди і у всьому прагне до досконалості. В них ти зможеш сповна реалізувати свої креативні здібності, творячи і експериментуючи скільки душі завгодно.

Саме слово «тюнінг» англійського походження і дослівно перекладається як «налаштування». Щодо автомобілів воно позначає доопрацювання машини стандартній комплектації з метою покращення її технічних та інших характеристик. Така доробка може стосуватися чого завгодно: основних вузлів, елементів дизайну, облаштування салону, фарбування і так далі.

Авто в результаті ризикує змінитися до невпізнання. Хочеш випробувати свої сили в якості автодизайнера та інженера одночасно? Ігри Тюнінг машин 3д нададуть тобі таку можливість. Завдяки їм можна вдосталь познущатися над будь-яким автомобілем, переробивши його так, що рідна мама жоден конструктор не дізнається.

Від фури до боліда

Суть процесу полягає в тому, щоб за допомогою передбачених у грі опцій протюнинговать наявне авто, поліпшивши ті його характеристики, що здаються тобі найбільш важливими. Якщо це зовнішній вигляд, варто звернути увагу на асортимент відтінків для фарбування кузова, різноманітних наклейок, мотивів для аерографії, молдингів, дисків, інших декоративних елементів. Якщо більш важливими ти вважаєш технічні можливості, варто зайнятися перетворенням двигуна і ходової.

Для тих, у кого в пріоритеті комфорт, пропонуються різні незвичайні речі для облаштування салону. Почавши грати в 3д тюнінг, можна реалізувати будь-яку свою фантазію. А тривимірна графіка, використана в кожній грі розділу, дозволить втілити її на екрані максимально близько до того, що ти вже нафантазував у себе в голові. Асортимент машин для 3d тюнінгу, з якими можна грати у даному розділі, досить різноманітний. Тебе чекають схожі на напружену стрілу гоночні боліди, так і громіздкі фури, сімейні мінівени, легковики преміум-класу, кабріолети і навіть вантажівки.

Над конструкцією кожної з них можна познущатися вдосталь. Все, що тобі для цього знадобиться – гарний настрій, нестримна фантазія і... звичайна комп'ютерна мишка. Але в пориві творчого азарту постарайся не забути про те, що будь-який автомобіль повинен не тільки класно виглядати, але і, в першу чергу, мати можливість рухатися. Розглядай кожну нову деталь, яку збираєшся встановити, з тієї точки зору, наскільки вона ускладнює або полегшує пересування.

.