3д ігри на двох – нове втілення улюблених забав!

Опис категорії

Якщо до тебе в гості заглянув кращий друг, і ви вирішуєте, чим би зайнятися, наші нові 3д ігри на двох припадуть дуже до речі. Ось вже точно, кращого способу вбити вільний час просто не придумаєш.

Єдина заковика полягає в тому, що «убивається» воно дуже непомітно: здається, всього хвилину назад почав в придивилася 3д гру на двох грати, а декількох годин як не бувало. Так що, якщо справ у тебе ще багато, краще не ризикуй – сідай за комп тільки, коли будеш вільний. І тоді вже відривайся по повній з чистою совістю. А 3д ігри на двох подбають про те, щоб тобі нудьгувати не довелося ні секунди. Адже кількість цікавих сюжетів, прикольних моментів і несподіваних сюрпризів в них зашкалює.

Від стратегій до гонок

Від одиночних проходжень 3д ігри на двох відрізняються своєю непередбачуваністю. Як би не був «розумний» комп'ютер, виступаючи твоїм опонентом в грі, він діє за кількома закладених розробниками алгоритмом. А це означає, що зігравши в придивилася іграшку два, три, п'ять або десять разів, ти приблизно будеш уявляти собі послідовність дій головного персонажа і реакцію, яку вони можуть викликати.

Тримаючи ці моменти в розумі, легко виробити стратегію проходження, що гарантовано допоможе перебратися на наступний етап. І все б нічого, але скоро тобі стане жахливо нудно, незалежно від того, наскільки прикольним сюжет 3d ігри на двох здавався з самого початку. А ось якщо другим персонажем на екрані буде керувати твій приятель, ступінь непередбачуваності подій виявиться значно вище.

та й азарту протистояння з реальною людиною викликає набагато більше. І нехай тобі здається, що кращого друга за роки спілкування ти вивчив вздовж і впоперек, а тому уявити, як він поведе себе на екрані, не становить особливої праці. Як би не так! Вже після проходження першого рівня будь-якої гри розділу ця ілюзія розсіється, а товариша ти, навпаки, побачиш в абсолютно несподіваному світлі.

до Речі, розраховані на двох файтинг і стрілялки, яких чимало і в цьому розділі, частенько пропонують геймерам на вибір кілька «поганих» і «хороших» амплуа. Наприклад, у захоплюючих онлайн протистояннях Людини Павука один з гравців зможе управляти самим Спайдерменом, а другий його заклятим ворогом - Зеленим Гобліном. Після виконання всіх ігрових місій, можна помінятися ролями і спробувати свої сили вже по іншу сторону барикад.

Такий досвід буде не тільки неймовірно цікавий в сенсі проходження гри, але і можливість поглянути на одну і ту ж ситуацію під різними кутами зору. Якщо навчишся провертати подібний фокус в реальному житті теж, будеш набагато краще розуміти оточуючих і взаємодіяти з ними в рази ефективніше.

.