Тести про любов для дівчаток – дізнайся свою долю!

Опис категорії

Арсенал засобів сучасних психологів великий і різноманітний. І страшенно подобається їх депресивним клієнтам. Багато з їхніх професійних «фішок» стали настільки популярні, що перекочували у відкритий доступ, змінивши дослідницько-терапевтичний на розважальний формат.

Одним з таких коли-психологічних, а тепер просто жартівливих інструментів стали тести. Присвячені всьому, чому тільки можна: від вибору професії до відтінки губної помади, вони чекають нас скрізь: у глянсових журналах, рекламних проспектах, газетних розворотах і, звичайно, ж на інтернет-сайтах. Особливо затребувані у публіки тести про любов для дівчаток (хоча й хлопчики не проти заглянути в них одним оком, коли ніхто не бачить). Юні і не дуже панянки готові годинами відповідати на питання, в надії встановити, як відноситься до них той чи інший представник сильної статі.

Так що розробники можуть спати спокійно, тести про любов для дівчаток можна і далі продовжувати створювати пачками, вони ще дуже довго будуть затребувані користувачами. Напевно, стільки ж, скільки буде існувати прагнення людських сердець до серцевих схильностям і романтику. Пропонуємо твоїй увазі підбірку найцікавіших ігор російською мовою, виконаних у форматі віртуальних тестів на любов. Ось побачиш, буде весело. Ну і, дещо цікаве в процесі дізнаєшся.

Любить-не любить, плюне–поцілує...

Всі ігри для дівчаток тести на любов мають однаковий формат. Вони складаються з енної кількості питань, для кожного з яких передбачено кілька (як правило, чотири) варіанти відповіді. Від тебе потрібно уважно перечитати все, а потім вибрати той, що найбільш повно характеризує твій стан на даний момент. Ясна річ, це величина не постійна, і, залежно від обставин, настрої та інших факторів, буде змінюватися, іноді кардинально.

Ось чому розраховувати на любовні тести для закоханих дівчаток, як на істину в останній інстанції не варто. Набагато розумніше сприймати їх в якості підказки-доповнення до сьогоднішнього дня, яка вже завтра повністю втратить актуальність. Так що радимо просто занести дану сторінку нашого сайту в закладки і відкривати кожен раз, коли тобі знадобиться допомога ззовні.

Звичайно, жартівливі опитувальники, обіцяють встановити ім'я хлопця твоєї мрії, збіг по знаку зодіаку або кольором очей, серйозно сприймати не варто. Також не варто покладатися на онлайн-опитування при прийнятті таких важливих рішень, як слід тобі кинути свого хлопця або продовжувати стосунки далі. А ось до тестів, які визначають ступінь вашої сумісності з обранцем або перспективи розвитку відносин, можна поставитися уважніше. Вони, як мінімум, допоможуть поглянути на те, що з вами відбувається, під іншим кутом, визначать, наскільки збігаються ваші інтереси, і чого ви чекаєте від початку роману.

Але ще раз нагадаємо, як би не подобалися і не допомагали тобі ігри, тести на любов, реально змінити ситуацію з коханим (та й не тільки з ним) ти можеш тільки сама. Ніхто інший за тебе цього не зробить. Так що тренуй рішучість і силу волі - без них у прийнятті важливих життєвих рішень нікуди. А наші симпатичні тести обов'язково тобі в цьому допоможуть. Тим більше, що якщо результат не подобається, сторінку з ними можна просто закрити, зайнятися іншими своїми справами, а через деякий час пройти тест повторно.

.