Ігри Малювалки - веселе творчість!

Опис категорії

чи Знаєш ти, що малювання – це не тільки твоя улюблена гра, але й одне з найдавніших людських занять, що налічує, ні багато, ні мало-близько 30 тисяч років існування? Перші наскальні малюнки (дуже примітивні, звичайно) з'явилися задовго до нашої ери, і є яскравим свідченням того, що навіть первісній людині було не чуже прагнення до прекрасного.

Саме воно кардинально відрізняло його від інших живих істот, стурбованих задоволенням невигадливих базових інстинктів начебто голоду, тепла, безпеки. Звичайно, з тих далеких часів люди зробили чималий стрибок у розвитку: від примітивних створінь первісних художників до шедеврів комп'ютерної графіки. І навіть те, що ти зараз маєш можливість без проблем завантажити будь-яку гру рисовалку – ще одне тому доказ.

Пора зруйнувати це місто!!! Ну, або хоча б перефарбувати в інший колір... (Сквідвард)

Для тих, хто не в курсі: ігри Малювалки - відмінний спосіб підняти собі настрій, наповнивши яскравими квітами навіть самий похмурий день. На моніторі комп'ютера, використовуючи віртуальні фарби, пензлики, ластики та купу підказок, зображати можна все, що завгодно: від квіточок до портретів, особливо не напружуючись. Не має принципового значення, чи вмієш ти це робити чи ні. Майже всі ігри Малювалки розраховані, в тому числі, і на новачків, а тому будь-яке найскладніше завдання у них містить підказку у вигляді ледь помітних контурів майбутнього зображення.

Та навіть якщо ти ніколи толком не тримав в руках олівець, а коли намагався зобразити що-небудь на листку паперу, що оточують ніколи не могли здогадатися, що ж це, не переживай – онлайн іграшках про малювання сісти в калюжу практично неможливо. За умови, звичайно, що будеш уважним та намагатися хоч трохи. Більш того, якщо захочеш, наші ігри малювати тебе навчать швидше, ніж навіть вчитель в школі.

І не варто думати, що призначені малювалки тільки для дівчаток, хоча, звичайно, прекрасна половина людства більше прихильна до творчості (або просто менше боїться експериментів). Хлопчики теж знайдуть у них багато всього цікавого та корисного. Наприклад, зможуть розмалювати моделі танчики в точній відповідності з їх реальними прототипами або навчаться зображати Трансформерів точно так, як у фільмі. При цьому, зауваж, їм не загрожують патьоки гуаші, випадкові плями і змащені контури. І навіть якщо щось піде не так, пара кліків мишкою виправить будь-яку ситуацію.

до Речі, наші ігри малювати дозволяють не тільки віртуальними олівцями і фарбами. Можна використовувати для своїх шедеврів різнокольоровий пісок, туш і навіть.... казкову веселку. Та, частково, фотошоп, у всякому разі, його спрощену, «дитячу» версію. А найцікавіше те, що деякі ігри на нашому сайті є не тільки класичними рисовалками, але і оживлялками одержані у геймерів творінь. І якщо намалюєш, абияк, якусь дурницю, саме вона і буде жити, і стане тобі, ой, як, ніяково.

Звичайно, ти поки – художник-початківець, і робиш тільки перші кроки в малюванні, але це зовсім не означає, що можна не старатися. Тим більше, що тільки праця, кропітка і наполеглива, здатна допомогти розвинутися будь-якого таланту. І якщо такий у тебе є, постарайся не закопати його в землю. Почни з освоєння наших прикольних рисовалок, потім переходь на справжній ватман і олівці, а потім, можливо, зможеш підкорити і кращі галереї світу. Щиро тобі цього бажаємо!

.