Дитячі ігри онлайн – безмежний простір для фантазії!

Опис категорії

З кожним днем дитячі ігри на комп'ютері (або флеш онлайн, кому що подобається) залучають все більше і більше малюків різного віку. І це незважаючи на досі присутній у суспільстві стереотип про те, що подібні розваги – жах жахливий, марне, розбещуючий і шкідливе заняття з усіх можливих. У цьому твердо впевнена більшість бабусь і дідусів, шкільних вчителів і дитсадівських вихователів.

Словом, всіх тих, хто сам не вміє поводитися з персональним комп'ютером і не знає про половину наявних у нього можливостей. Психологи ж давно відзначили, що ігри для дітей – найбільш приємний, нетравматічность для психіки і ефективний спосіб навчити малюків чомусь новому. В такому форматі «заняття» можуть тривати годинами, не набридаючи і не провокуючи розсіювання уваги. Адже чим, по суті, є будь-які дитячі ігри? Це спосіб пізнати світ, максимально комфортний і зручний для конкретної дитини. І абсолютно неважливо, відбувається з використанням ганчіркових саморобних ляльок (як, наприклад, століття тому) або потужного сучасного ноутбука, підключеного до мережі Інтернет.

Хоча ні, різниця все ж є, і полягає вона у виборі, а точніше, у його відсутності у малюків, підростаючих сто і більше років тому. На жаль, але їм, крім простих ляльок і дерев'яних іграшок нічого іншого доступно не було. Сучасні ж ігри для дітей вражають різноманітністю. Вони яскраві, барвисті, абсолютно різні, але при цьому все дуже і дуже цікаві. Ну, а онлайн ігри для дітей і зовсім універсальний спосіб пізнання навколишньої дійсності. Тут тобі і задоволення, і розвиток, і веселощі. Єдине, у чому, мабуть, варто прислухатися до бабусь, так це в тому, що не варто сидіти за компом днями безперервно. Непогано іноді книжку почитати і у дворі побігати.

до Речі, є вельми цікавий факт

У столиці Швеції Стокгольмі вже кілька років проводиться незвичайний експеримент: у загальноосвітній школі імені Ст.Рюдберга відома дитяча комп'ютерна гра Майнкрафт стала частиною обов'язкової програми навчання. Ігрові уроки відвідують 180 учнів, і всі вони в захваті (ще б пак!) від нововведення. Але що цікаво, більшість шведських батьків теж залишилися цілком задоволені ноу-хау. І хоча переконати в ефективності незвичайної форми навчання всіх мам і тат на 100 % поки не вдалося, викладачі визнали її мега вдалою, а отже, експеримент триватиме і кількість які беруть у ньому участь дітей тільки рости.

На стокгольмських уроках Minecraft школярі не лише створюють нові віртуальні світи, але і вирішують цілком «земні» задачки: проектують у будівлях електричні мережі та водопровідні системи, використовують незвичайні дизайнерські прийоми для будівництва та облаштування простору. Тривимірна графіка і можливості Майнкрафта немов спеціально заточені» під виконання подібних творчих завдань.

до Речі, на нашому сайті ти знайдеш цілий розділ, в якому зібрано найкращі дитячі іграшки в стилі Майнкраф. Вони – ідеальний спосіб першого знайомства малюків з захоплюючим світом блоків і кубиків. Та й крім Майнкрафта ми знайдемо, чим тебе зайняти: улюблені мультиплікаційні герої, логічні головоломки, барвисті пазли, супер модні одягалки, захоплюючі квести, бродилки і розвивалки від 2 до 100 років, завжди до твоїх послуг. Так, ще одна важлива деталь: на нашому сайті всі дитячі ігри онлайн безкоштовно доступні в будь-який час, без будь-яких обмежень за часом або кількістю завантажень. Так що грай, розвивайся і рости на здоров'я!

.