Ігри Лего — грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Вже не перше десятиліття яскравий пластиковий конструктор не здає своїх позицій як на прилавках магазинів, так і на домашніх полицях з іграшками. Змусити кілька поколінь обожнювати себе з невгасаючим ентузіазмом — непросте завдання! Щоб впоратися з нею, треба постійно вдосконалюватися, винаходити нові форми і не відмовлятися від жодної можливості стати ще доступніше і ближче до хлопчикам та дівчаткам по всьому світу!

Конструктор — відмінна розвага, яке розвиває увагу, дрібну моторику і дає необмежений простір фантазії. Знамениті на весь світ ігри Лего тепер доступні в режимі онлайн, і при цьому абсолютно безкоштовно! Щоб грати в ігри Лего на нашому сайті, потрібен лише комп'ютер, підключений до мережі інтернет, і оновлена версія улюбленого браузера. Можна більше не заздрити сусідові, чия колекція пластикових фігурок більше: будь-які герої можуть стати твоїми вже зараз!

Ми будували, будували...

В класичному варіанті іграшки фантазія гравця не обмежувалася нічим, крім кількості наявних у нього детальок. Маленькі пластикові будівельні блоки могли бути з'єднані як завгодно: у вигляді цегляної кладки, стовпчиком або під прямим кутом. Це дозволяло створювати конструкції будь-якої складності, від простенької башточки до величезного замку в половину кімнати.

Зрозуміло, перші комп'ютерні версії гри Лего були присвячені різним забав з цими кубиками. Для нашого сайту ми відібрали найкрутіше з нев'янучої класики! Можна відчути себе архітектором в додатку Будівельники, побігати від охоронця, сортуючи кольорові блоки, або переробити під свій смак вже практично готовий Будинок. Схожість такого роду іграшок з популярною Майнкрафт також не залишилося без уваги, і на нашому сайті є чудова забава, яка об'єднує в собі стилістику цих двох крутих розваг.

Якщо починати творити з нуля у тебе настрою немає, але все ж хочеться розім'яти мізки, завжди можна відкласти в сторону будівельні ігри і зібрати пазл або зіграти в стилізований тетріс в Лего 4.

Пластмасова життя

У міру розвитку, ігрові набори ставали все більш унікальним і включали все більше деталей. Вже давно заповітні валізки не містять одні лише пластикові будівельні блоки! Безліч різних героїв, від простих роботяг і військових до знаменитих героїв фільмів, стали звичними мешканцями цього кольорового світу. Ти постійно будеш зустрічати їх, граючи в ігри Лего — вони стануть вірними супутниками в незвичайні пригоди і відмінними помічниками в самих повсякденних справах.

Розвивай спритність рук і швидкість реакції в захоплюючих аркадах! У компанії веселих пластикових пуголовків тобі точно не доведеться нудьгувати, адже у нас неодмінно є відмінне завдання, яке доведеться тобі до душі.

Любителі мирних розваг будуть приємно здивовані великою різноманітністю захоплюючих місій, в яких не потрібно битися. Унікальність Лего ігор онлайн — надзвичайна миролюбність, завдяки чому їх можна без побоювання давати навіть маленьким дітям або тим, хто просто не любить злості. Ти любиш небезпеку і адреналін, але не хочеш заподіяти нікому шкоди? Тоді можеш рятувати поїзда або гасити загоряння разом з Пожежниками. Хочеш просто розслабитися? Пограй в Футбол, Хокей або поганяй на крутому байку!

Для тих, хто любить побитися, теж знайдеться чимало потрясных забав. Але навіть ігри про Бійки або Войнушки в країні Лего виявляються досить гуманними!

Спецназ — особливий підрозділ іграшкових поліцейських, які займаються затриманням небезпечних злочинців. Однак, забудь про жахливі картини кривавих поліцейських переслідувань! Не спускаючи з особи веселої посмішки, селяни укладені тікають від не менш життєрадісних поліцейських, і відсутність жорстокості не робить погоню менш захоплюючою.

Майстра реконструкцій

Якщо досі тобі здавалося, що іграшковий світ сильно відрізняється від цього, сьогодні у тебе буде унікальна можливість переконатися у протилежному. Незважаючи на те, що класичні персонажі Lego гри на перший погляд здаються вельми схематичними і примітивними, їм легко вдається втілювати різні, навіть найскладніші і впізнавані образи мультиків і фільмів.

Хоббіт, Індіана Джонс і Супермен здаються абсолютно живими! Вони кличуть всіх бажаючих розділити з ними славу найбільш епічних битв і відмінно провести час в компанії комп'ютера. У подіях, про які раніше можна було тільки читати або дивитися в кіно, тепер можна взяти участь — і повний ефект присутності гарантований!

Ти можеш змінити хід історії або постаратися залишити все як було — в будь-якому випадку, ти швидко забудеш, що перед тобою не справжній Гендальф, а лише його пластикова копія. Адже заклинання, які він буде посилати на голови віртуальних слуг Саурона, будуть вельми реалістичні!

Хлопчики та дівчатка, а також їх батьки!

Lego гри неймовірно різноманітні, і на нашому сайті завжди можна відшукати нові забави не тільки для хлопчиків, але і дівчаток. Тут є і просто милі забави з чарівними Кіньми або Динозаврами, і спеціально розроблені для юних красунь іграшки з участю їх улюблених персонажів.

Відкрити ресторан разом з героїнею Монстер Хай Френкі Штейн або потренувати увагу з красивими кадрами з мультсериала Винкс? Вибір за тобою, тим більше, що можна, якщо хочеться, зовсім не вибирати, а просто зіграти по черзі у всі!

.