Ігри Евер Афтер Хай – твій квиток у світ чарівних ляльок!

Опис категорії

Барвисті і різнопланові ігри Евер Афтер Хай створені за мотивами однойменного мультфільму і повісті Шеннон Хейл «Книга легенд». Її головні герої – армія чарівних ляльок-підлітків. Мешкають вони у фантастичному світі, а навчаються в самоv, що ні на є, казковому навчальному закладі (у перекладі з англійської Ever After High позначає «школа Довго і Щасливо»).

Але, хоча всі персонажі і мульта, і книги вигадані, їх життя багато в чому нагадує твою власну. Вони точно також бігають на уроки, роблять домашні завдання, бояться іспитів, іноді пустують, брешуть вчителям і батькам, шукають сенс життя, часом прогулюють, дружать, сваряться, миряться, кокетують, закохуються – загалом, ведуть себе як звичайні діти. Дізнатися побільше про їх витівки тобі допоможуть захоплюючі флеш ігри Евер Афтер Хай. Крім прикольного сюжету їх відрізняє чудова графіка і просте управління.

Гра на контрастах або пара цікавих фактів

Як і більшість популярних у світі лялькових іграшок серія Евер Афтер Хай належить корпорації Mattel. З'явилася вона в 2013 році в якості «противаги» випущеної двома роками раніше Монстр Хай. Разом вони представляють собою щось на кшталт нерозлучних антиподів, «білого» і «чорного» світу іграшок. Так, за легендою виробника, у школі Монстр Хай навчаються нащадки відьом, вовкулаків, вампірів та інших відомих чудовиськ, а в Ever After High, навпаки - нащадки найшкідливіших персонажів дитячих ігор та казок: Попелюшки, Білосніжки, Капелюшника, Сплячої красуні, Чеширського кота та ін.

Правда, на цьому однозначність і закінчується, адже далі учнів «доброї» школи чекає непростий вибір: вони можуть залишитися «хорошими» і повторити з незначними варіаціями долю батьків або вибрати власний шлях, який незрозуміло куди заведе (на сторону «поганих», наприклад).

Учні, слухняні батьківської волі, іменуються Royal або спадкоємці, а тих, хто не згоден йти второваною стежкою, називають Rebel– бунтівниками. Захоплюючі ігри для дівчаток Евер Афтер Хай пропонують тобі разом з улюбленими ляльками зробити цей непростий вибір. Але врахуй, наслідки можуть бути самими непередбачуваними.

до Речі, більшість іграшок у нашому розділі російською мовою, що значно полегшує їх проходження. Серед них дуже багато нових, які ти раніше ніде не зустрічала, так що нудьгувати не доведеться. Перевірено.

.