Ігри Тести для дівчаток – пізнай себе краще!

Опис категорії

Цікавість, мабуть, єдине якість характеру, властиве всім дівчаткам без винятку. Хто, де, з ким, чому, коли – вічні питання, здатні до глибини душі схвилювати прекрасну половину людства. І мова не про банальні плітках. А, скоріше, про постійний інтерес до навколишнього світу, різних його представникам і, звичайно ж, до собі – своїм почуттям, емоціям, схильностям.

Тому так популярні всілякі тести для дівчаток. Адже вони дозволяють з'ясувати масу важливих і не дуже речей: улюблений колір, головні риси характеру, типаж зовнішності, якою повинна бути краща подруга, майбутню спеціальність і так далі, і тому подібне. І не важливо, що достовірність більшості безкоштовних тестів, розроблених для дівчаток від 6 до 15 років, вельми сумнівна, вони, скоріше, нагадують цікаву гру, але ніяк не істину в останній інстанції. Головне в них – процес: хвилюючий, цікавий, захоплюючий. Ну, і передчуття результату, куди ж без нього. Спеціально для тебе ми зібрали самі пізнавальні і веселі тести для дівчаток, що існують сьогодні в мережі. До речі, розділ регулярно поповнюється новими надходженнями, так що заглядай до нього частіше.

Любов-морква і все таке

Звичайно, самі популярні ігри тести для дівчаток – ті, що пропонують учасницям визначити звуженого, «ідеального хлопця для кожної, відсоток романтики в існуючих відносинах і те, наскільки вони подобаються різним представникам сильної статі. Зазвичай, процес виглядає так: перед тобою один за одним виникають питання з запропонованими варіантами відповідей (найчастіше це пара картинок), ти вибираєш потрібний, клацнувши по ньому мишкою, і переходиш до наступного питання. Коли тест закінчується, на екрані з'являється невеликий текст-резюме.

Це може бути опис зовнішності та характеру відповідного тобі хлопця, цифра у відсотках, демонструє загострення пристрастей у вашій парі, поради про те, як зміцнити стосунки, і багато чого іншого з тієї ж опери. І хоча всі панянки прекрасно розуміють, що відповівши на десяток жартівливих запитань, визначити, як складеться твоє подальше життя або будуть розвиватися відносини з ким би то не було, неможливо, спокуса по швидкому отримати «рецепт» приваблює неймовірно. Втім, що в цьому поганого, якщо, звичайно, не сприймати ігри тести занадто серйозно. А в якості ще одного альтернативного погляду на можливий розвиток подій, чому б і ні?

Тести-жарти і онлайн магія

Друга за величиною категорія доступних безкоштовно ігор, тестів для дівчаток являє собою жартівливі розваги, в який користувачів чекає якийсь несподіваний прикол. Наприклад, школярки Монстр Хай не звикли пускати свої амурні справи на самоплив і сподіватися на долю, а тому, як тільки хтось з них закохується, тут же починає варити приворотне зілля для охмурення обранця. Правда, не всі на відмінно засвоїли уроки магії і частенько помиляються, намагаючись втілити теорію в життя. У результаті трапляються казуси: то закохається не той, хто потрібен, то обранець, випивши зілля, покривається коростою, то ще якась неприємність трапляється. Передбачити заздалегідь, чим закінчиться той чи інший сеанс магії, практично неможливо, але будь-його результат тебе гарантовано повеселить.

Прикладна психологія

До останньої категорії ми віднесли ігри тести для дівчаток, які пропонують дізнатися щось новеньке про себе, коханої. Діапазон можливих питань надзвичайно широкий. Ти зможеш визначити кращі риси твого характеру, улюблені кольори одягу, квітка, з яким тебе асоціюють оточуючі, і навіть мультяшних героїв, яких нагадуєш. Звичайно, в залежності від настрою відповіді на запитання тестів будуть змінюватись, впливаючи на отриманий результат. Але тим цікавіше буде проходити процес, а крім того, ти зможеш порівняти дані, скажімо, за останній тиждень і простежити за тим, як змінювалося твій настрій і сприйняття самої себе.

Всі ігри тести для дівчаток з цього розділу викладені російською мовою, так що ніяких проблем з перекладом і розумінням не буде.

.