Ігри солдати – грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Війна – подія не дуже приємне. Але тільки якщо це не комп'ютерне бій, взяти участь в якому можна без будь-якої небезпеки для життя! В режимі онлайн ти зможеш з головою поринути в самий чоловіча розвага і, не відриваючись від життя, придбати важливі навички, які знадобляться, якщо Батьківщина опиниться в небезпеці. А головне – отримати масу задоволення від жорсткої боротьби і випробувати радість скільки завгодно епічної перемоги! Вперед, і нехай противники підкоряться твоїй силі!

Мрія про славні бойові подвиги вдень і вночі переслідує твоя уява, а руки так і тягнуться до чого-небудь вогнепальної або колючо-ріжучого? Захоплюючі ігри солдати перенесуть тебе на арени найбільших битв реального та віртуального світу! На нашому сайті зібрані гри солдати, здатні задовольнити навіть самий вимогливий смак: знайдуться стрілялки з будь-яким сюжетом і геймплеєм. Поринь із атмосферу бою і спробуй на смак суворої боротьби!

Ати-бати, на парад!

Іноді прикро, що на нашу долю не випало великих звершень і дійсно епохальних збройних конфліктів? Не поспішай засмучуватися, адже віртуальний світ надає тобі такі можливості, про які жалюгідною реальності залишається тільки мріяти!

Поки прості солдати в основному займаються пішими марш-кидками і риттям окопів, онлайн ігри про легендарні подвиги славного Гондору перенесуть тебе в світ цієї лицарської доблесті та відваги! А якщо дуже вже хочеться пройтися по вузьких фронтовим шлях-доріжках, де ще «діди воювали», завжди можна завантажити місію у В'єтнамі або навіть вирушити воювати проти німців на поля Другої Світової!

Веселощі набирає обертів!

Не всім подобається битися з реалістично виглядає супротивниками, навіть за праве діло, навіть у звичайному комп'ютерному розвазі. Щоб дотримати вимоги власного гуманізму, але при цьому відмінно розважитися, вибирай гри солдатики з мультяшними персонажами! Потішна армія Кішок змусить тебе здорово розвеселитися, а гра про розвиток цивілізації в Епоху війни дозволить відчути себе справжнім повелителем в маленькому світі первісних солдатиків!

.