Ігри Салон краси – чистимо пір'ячко онлайн!

Опис категорії

Всі дівчата на світі обожнюють наводити красу і присвячують цього важливого (з їх точки зору) заняття масу часу і сил. Але, на жаль, обсяг витрачених зусиль не завжди виявляється пропорційний отриманому ефекту.

А вся справа в тому, що навіть такі незначні, на перший погляд, косметичні процедури, як масажі, пілінги і маски, вимагають знання певних хитрощів і майстерності, що приходить тільки з досвідом. Якщо, звичайно, важливий результат. Але звідки взяти досвід, якщо ти не професійний косметолог? Експерименти з власним обличчям проводити страшнувато – мало, чим вони можуть закінчитися.

Добре, що у тебе є наші нові флеш ігри Салон краси. Вони відмінний спосіб потренуватися «на кішках» і освоїти всі премудрості «чистки пір'їнок», не заподіявши шкоди власній зовнішності. Можна сказати, що для дівчаток гра Салон краси – своєрідний тренажер корисних навичок, які знадобляться їм протягом усього життя. Приємно, що він доступний при цьому безкоштовно, а користування не вимагає ніяких особливих зусиль. Запускай і насолоджуйся!

З чого почати?

В центрі уваги будь-якої гри Салон краси – чарівна героїня, яка страждає від тих чи інших проблем із зовнішністю. Наприклад, у неї можуть бути недоглянуті волосся, прищі на обличчі, темні кола під очима та інші гидоти, що заважають насолоджуватися життям. Ти виступаєш в ролі косметолога, який повинен врятувати нещасного гидкого каченяти, перетворивши його в прекрасного лебедя. Погодься, гідна завдання. Справлятися з нею пропонується різними косметичними і гігієнічними засобами, у надлишку присутні у кабінеті кожного пристойного косметолога. На твоїх віртуальних полицях їх теж вистачає.

Чого тут тільки немає! Креми, маски, сироватки, пілінги, флюїди, рідини для зняття макіяжу, скраби та інші хитрі штуки, назви яких без перекладу зрозумілі всім дівчатам на світлі, для хлопчиків же звучать як повна абракадабра. Почавши грати в Салон краси і тобі доведеться навчитися всім цим добром користуватися.

до Речі, запам'ятай: перш, ніж приступити до будь-яким маніпуляціям з особою, ретельно очистити шкіру за допомогою спеціальних засобів. Так ти зможеш уникнути попадання в пори інфекцій, подальшого їх запалення і появи ще більшої кількості прищів. В іншому ж грати досить просто: в процесі проходження на екрані гри регулярно спливають підказки, завдяки яким ти швидко зможеш освоїтися в своєму віртуальному салоні краси і розібратися з усіма доступними в ньому процедурами.

.