Ігри Полювання – захоплюючі пригоди у джунглях!

Опис категорії

Полювання – одне з найдавніших занять людини. У доісторичну епоху вона, взагалі, була для нього єдиним способом виживання. Хвала богам, часи змінилися, інакше не сидіти б тобі зараз в затишному кріслі перед монітором комп'ютера, а гнатися зі списом на перевагу за яким-небудь потенційним обідом. Ну, або від нього, якщо не пощастить.

Добре, що все це в минулому. І тепер, коли захочеться отримати порцію яскравих емоцій і відчути себе безстрашним добувачем, достатньо лише завантажити наші нові ігри Полювання. В них тебе чекає особливий світ. Він сповнений азарту, неконтрольованих сплесків адреналіну і, як наслідок – дуже яскравих емоцій. Обіцяємо, ти будеш в повному захваті.

Виходимо на стежку війни

Незважаючи на свою вузьку «спеціалізацію» ігри про полювання досить різноманітні. Серед них багато динамічних бегалок-стрілялок, в яких геймерам належить ганятися за яким-небудь Палеозою за величезним ящером, намагаючись всадити в нього десяток-другий стріл з примітивного лука. Багато серед них і розваг жанру action-adventure, що пропонують гравцеві прокласти шлях крізь непролазні джунглі, активно взаємодіючи з місцевою флорою і фауною, або ж відправитися на пошуки стародавніх артефактів.

Звичайно, такі ігри Полювання передбачають два користувальницьких режиму: на одного і на пару гравців. Останній особливо зручний, оскільки дозволяє набагато швидше і ефективніше долати будь-які перепони, а їх у згаданого плану іграшках завжди чимало. Правда, щоб почати грати, буде потрібно хороший друг, але ми впевнені - з цим у тебе проблем немає.

Самою видовищною і відповідної назви розділу є, на наш погляд, гра Полювання, створена у форматі класичного онлайн симулятора. Ось вже де дійсно можна відчути себе справжнім звероловом. Зазвичай в таких розвагах використовується вид від першої особи і підкреслено реалістична графіка. Вирушаючи на віртуальну полювання і влаштовуючись в засідці в очікуванні звірів, ти не побачиш героя гри (зазвичай тільки руки зі зброєю та частина камуфляжу), але будеш прекрасно чути кожен шерех, кожне коливання листя на вітерці, відчуваючи, як наростає напруга. Загалом, все як у реальному житті, тільки без ризику постраждати по-справжньому.

А щоб полювання була успішною, нехай навіть вона відбувається під час гри, потрібно визначитися з тим, на яких звірів збираєшся полює і, залежно від цього, вибрати зброю. Зрозуміло, що йти з рогаткою на ведмедя – самому стати для нього обідом. Подібне неподобство навряд чи може входити в плани пристойного мисливця, яким ти намагаєшся стати. Так що відповідально підійти до вивчення ігрового арсеналу. Як правило, він досить різноманітний і включає не менше десятка видів одноствольных і рушниць двостволок, гладкоствольних та нарізних рушниць, а також значних асортимент підходящих до них патронів. У деяких мисливських іграх запас їх обмежений, так що стріляючи, намагайся не помилятися і не палити в «молоко».

.